Skip to main content

FOTO. Antena 3 și Realitatea TV, acuzate că au interese în scandalul penitenciarelor, au lansat „apeluri la calm”

 
FOTO. Antena 3 și Realitatea TV, acuzate că au interese în scandalul penitenciarelor, au lansat „apeluri la calm”

Posturile de știri Antena 3 și Realitatea TV, mesaje către pușcăriașii-greviști. „Mihai Gâdea, apel la încetarea protestelor din pușcării”, a anunțat Antena 3, aseară la Sinteza zilei, iar știrea a fost reluată astăzi de mai multe ori. 

„Mihai Gâdea îi asigură pe protestatari că dezbaterile privind situația din pușcării vor continua la Antena 3”, a mai fost mesajul postului. „Aceste proteste, dacă ar putea înceta, ceea ce vă poate asigura, media și opinia publică, este că dezbaterea va continua. Vom continua să vorbim despre problemele dumneavoastră, despre situațiile grele cu care vă confruntați, despre neajunsuri.”

Publicitate

Și Realitatea TV a făcut astăzi un apel asemănător: „Realitatea TV îndeamnă la calm”, a titrat postul într-o știre pe post. 

Reacțiile celor două televiziuni vin după ce în spațiul public s-a vorbit despre posibilul interes al televiziunilor de știri în scandalul penitenciarelor. Ambele posturi având patronii condamnați la închisoare. 

Dan Tăpălagă a și scris o opinie pe acest subiect, în urmă cu două zile. „Ambele televiziuni au pe cineva de scos. Gadea, Ciuvica&co pe Dan Voiculescu. Rares Bogdan, Cozmin Gusa&co pe Maricel Pacuraru”, a scris jurnalistul. 

Tot el prezintă și o concluzie interesantă: „Rezultatul surprizator este ca tocmai si-au compromis sansele de a convinge publicul ca gratierea e un lucru bun. Nimeni nu se simte foarte linistit vazand imaginile de la Iasi cu puscariasi urland doua zile la rand pe acoperisul inchisorii si cu rudele borfasilor tipand ca vor sa-si ia infractorii acasa.”

Tot Hotnews a publicat ieri un interviu cu un fost director ANP, Sorin Dumitrașcu: „Protestele se pot extinde in alte penitenciare daca trusturile finantate de detinuti continua aceste actiuni, si - cu siguranta - vor fi pagube materiale deloc de neglijat. Si, nu este deloc de neglijat riscul pentru personal si pentru detinuti in cazul in care aceste evenimente se vor agrava”

FOTO

 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • In curand pe acest site o sa vedem EXCLUSIV numai reclame iar reclamele o sa fie in exclusivitate pe acest site.

    Le tot blochez dar tot apar, dar nui nimic ad block inca merge bine deci la mai mare.

    Am blocat si scripturile de tracking din respect pentru reclamele(continutul) de calitate.

Trimite un comentariu