Skip to main content

Carmen Brumă, vedeta Happy Channel, din toamnă

 
Carmen Brumă, vedeta Happy Channel, din toamnă

Carmen Brumă se alătură din toamnă echipei Happy Channel pentru a realiza o emisiune despre secretele unui stil de viață sănătos. 

Publicitate

Vedeta va modera emisiunea „Happy Life by Carmen Brumă”, care va fi lansată în toamnă la postul de televiziune al trustului Intact. Programul lui Carmen Brumă face parte din emisiunea Happy Day, cu durata de o oră.

"Cunoscută pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos, aceasta îi va informa pe telespectatori despre care sunt secretele unei siluete de invidiat, care sunt condițiile unei diete echilibrate sau care sunt cele mai bune metode de prevenție", spun oficialii Happy Channel.

Carmen Brumă despre intrarea în echipa Happy Channel:

“Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere și profesioniste și sper ca informațiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura așteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin și educat care apreciază cu siguranță importanța unui stil de viață sănătos în vremurile pe care le trăim.

Vor exista mai multe rubrici ( “Happy Doc” , “Happy Fit”, “Slabește-mă, Brumă!”), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sanatate, să fie în formă și să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”

Despre parcursul profesional al lui Carmen Brumă:

  • A debutat în televiziune în 1999 în emisiunea Tele Euro Bingo Show, difuzată pe Antena 1, iar ulterior, din 2002 a realizat și a prezentat diferite emisiuni și știrile din sport la Realitatea TV.
  • 2002-2003 Realizator si prezentator Realitatea TV “Trezirea la realitate cu Adina si Carmen”,emisiune matinala zilnica in direct. Durata : 3 ore
  • 2002-2003 Prezentator Realitatea Tv “7 Arte” – agenda culturala a saptamanii, emisiune saptamanala, inregistrata
  • iunie 2002- septembrie 2002 Realizator si prezentator Realitatea Tv “Tendinte”, emisiune estivala zilnica in direct. Durata: 1 ora
  • 2003-2004 Realizator si prezentator Realitatea Tv “Trezirea brusca la realitate” matinal joi-duminica, in direct. Durata: 3 ore
  • 2004 –2013 Editor-prezentator Realitatea Tv, departamentul Sport
  • 2005-2006 Realizator si prezentator Realitatea Tv “Kilocruciada” emisiune saptamanala inregistrata
  • 2010-2011 Realizator si prezentator Realitatea Tv “ Spa-ul de duminica seara “– emisiune saptamanala in direct. Durata:1 ora
  • 2012- 2014 Realizator si prezentator Realitatea tv- “ Ai grija de tine” , emisiune saptamanala de sanatate, ingrijire si lifestyle. Durata: 1 ora (sursa: carmen-bruma.ro)

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu