Skip to main content

Carmen Brumă, vedeta Happy Channel, din toamnă

 
Carmen Brumă, vedeta Happy Channel, din toamnă

Carmen Brumă se alătură din toamnă echipei Happy Channel pentru a realiza o emisiune despre secretele unui stil de viaţă sănătos.

Publicitate

Vedeta va modera emisiunea „Happy Life by Carmen Brumă”, care va fi lansată în toamnă la postul de televiziune al trustului Intact. Programul lui Carmen Brumă face parte din emisiunea Happy Day, cu durata de o oră.

"Cunoscută pentru promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos, aceasta îi va informa pe telespectatori despre care sunt secretele unei siluete de invidiat, care sunt condiţiile unei diete echilibrate sau care sunt cele mai bune metode de prevenţie", spun oficialii Happy Channel.

Carmen Brumă despre intrarea în echipa Happy Channel:

“Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere şi profesioniste şi sper ca informaţiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura aşteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin şi educat care apreciază cu siguranţă importanţa unui stil de viaţă sănătos în vremurile pe care le trăim.

Vor exista mai multe rubrici ( “Happy Doc” , “Happy Fit”, “Slabeşte-mă, Brumă!”), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată şi neconvenţională informaţii utile care să-i ajute să prevină problemele de sanatate, să fie în formă şi să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”

Despre parcursul profesional al lui Carmen Brumă:

  • A debutat în televiziune în 1999 în emisiunea Tele Euro Bingo Show, difuzată pe Antena 1, iar ulterior, din 2002 a realizat şi a prezentat diferite emisiuni şi ştirile din sport la Realitatea TV.
  • 2002-2003 Realizator si prezentator Realitatea TV “Trezirea la realitate cu Adina si Carmen”,emisiune matinala zilnica in direct. Durata : 3 ore
  • 2002-2003 Prezentator Realitatea Tv “7 Arte” – agenda culturala a saptamanii, emisiune saptamanala, inregistrata
  • iunie 2002- septembrie 2002 Realizator si prezentator Realitatea Tv “Tendinte”, emisiune estivala zilnica in direct. Durata: 1 ora
  • 2003-2004 Realizator si prezentator Realitatea Tv “Trezirea brusca la realitate” matinal joi-duminica, in direct. Durata: 3 ore
  • 2004 –2013 Editor-prezentator Realitatea Tv, departamentul Sport
  • 2005-2006 Realizator si prezentator Realitatea Tv “Kilocruciada” emisiune saptamanala inregistrata
  • 2010-2011 Realizator si prezentator Realitatea Tv “ Spa-ul de duminica seara “– emisiune saptamanala in direct. Durata:1 ora
  • 2012- 2014 Realizator si prezentator Realitatea tv- “ Ai grija de tine” , emisiune saptamanala de sanatate, ingrijire si lifestyle. Durata: 1 ora (sursa: carmen-bruma.ro)

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus