Skip to main content

Cazul din Iaşi în care patru câini au fost maltrataţi a mobilizat social media

 
Cazul din Iaşi în care patru câini au fost maltrataţi a mobilizat social media

SHARED NEWS. Cazul dramatic din Iaşi în care patru câini au fost lipiţi cu smoală fierbinte de asfalt a mobilizat oamenii de pe Facebook.

Publicitate

Articolul publicat de B1.ro sub titlul “Cruzime fără margini în Iaşi! Patru căţeluşi, lipiţi de asfalt cu smoală fierbinte. Autorităţile nu au de gând să ‘îşi piardă timpul’ investigând cazul (FOTO)” a fost distribuit de peste 720 de ori pe facebook, potrivit unei monitotizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articolul B1.ro:

„Patru pui de câine au fost găsiţi în stare critică, la Iaşi, după ce au fost lipiţi de asfalt cu smoală fierbinte. Căţeluşii au fost duşi imediat la veterinar, unde au primit tratamentul necesar pentru a supravieţui, potrivit dailymail.co.uk.
Fundaţia Sky este consideră că animalele au fost torturate în mod intenţionat, deoarece luna trecută, alţi doi căţeluşi au fost găsiţi într-o stare similară.”

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără unul de pe Profit.ro, unul de pe Businessmagazin.ro şi două de pe Adevărul.ro.

1.B1.ro. “Cruzime fără margini în Iaşi! Patru căţeluşi, lipiţi de asfalt cu smoală fierbinte. Autorităţile nu au de gând să „îşi piardă timpul” investigând cazul (FOTO)”, autor neprecizat

-723 share-uri

2.Profit.ro, “Carpatica Asig intră în faliment. Anunţul ASF, mâine”, de Şerban Buşcu, Oana Osman şi Adrian Dumitrache

- 364 share-uri

3.Businessmagazin.ro, “Oraşul din România care a investit 50 de milioane de euro în turism. A devenit una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă”, de Bogdan Angheluta

- 308 share-uri

4.Adevarul.ro, “Case eco subvenţionate de stat. Câţi bani pot produce sistemele fotovoltaice instalate pe noile Case Verzi FOTO”, de Sorin Ghica

- 181 share-uri

5.Adevarul.ro, “Un tânăr din Satu Mare şi-a salvat de la moarte un coleg în timpul orelor: „Când l-am văzut pe jos, fără puls, am ştiut ce am de făcut”, de Adrian Caraba

- 154 share-uri

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Dacă făceați oleacă de riserci, vedeați că imaginile respective arată cățeii după ce au fost soși din smoală. Nicidecum n-au fost „lipiți de asfalt” cum scriu proștii de la dailymail. Cel mai probabil a fost un accident, că-s mici, au puțin peste o lună.
    A fost material video cu nenea care i-a scos din smoală iar imaginile sunt cel mai probabil din fața cabinetului veterinar unde a avut loc intervenția.

    Amuzant cum citează b1 presa străină despre lucruri petrecute în gospodărie. Mai ales fără să verifice. :))
  • Nelu Nelu
    Moldova frate!

Trimite un comentariu

sus