Skip to main content

Postul Party Radio din Bucureşti, din al cărui acţionariat face parte şi Costi Ioniţă, a rămas fără licenţă

 
Postul Party Radio din Bucureşti, din al cărui acţionariat face parte şi Costi Ioniţă, a rămas fără licenţă

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să retragă licenţa postului Party Radio, deţinut în proporţie de 10% de Costi Ioniţă. Motivul? Societatea Happy media, cea care opera postul de radio, nu a solicitat prelungirea licenţei care a expirat la data de 28 iunie. Postul Party Radio a avut licenţă cu difuzare prin satelit.

Publicitate

Party Radio a obţinut licenţa în luna martie a anului 2007. Tot atunci, Costi Ioniţă a obţinut şi o licenţă de televiziune, pentru postul TV cu specific muzical Party TV. La acel moment, artistul a declarat că cele două posturi vor fi bazate exclusiv pe difuzarea de muzică românească.

În martie 2015 Consiliul Naţional al Audiovizualului a hotărât să retragă şi licenţa postului Mynele TV, fondat tot de Costi Ioniţă. Consiliul a decis ridicarea licenţei întrucât postul şi-a întrerupt emisia bine de 96 de ore. Despre acest subect Paginademedia a scris aici.

În februarie 2015, Costi Ioniţă a rămas şi fără licenţa postului MusiKlub. Atunci aceasta a fost retrasă ca urmare a propunerii făcute de membrul CNA Monica Gubernat, pe motiv că ei nu mai emiteau, efectiv, din 2013. Despre acest subiect Paginademedia a scris aici.

În ianuarie 2012 şi Party TV a rămas fără licenţă. CNA a retras la acel moment licenţa postului de televiziune pe motiv că s-a depăşit termenul legal de 90 de zile pentru reluarea emisiei, iar reprezentanţii televiziunii nu au răspuns la adresele Consiliului, pentru a explica situaţia, potrivit Mediafax.

În prezent, potrivit datelor disponibile pe site-ul CNA, societatea Happy media SRL este deţinută de:

  • Dumitru Emilia – 45%,
  • Samoilă Zamfirescu Ionuţ Daniel – 35%,
  • Ioniţă Constantin – 10% şi
  • Samoilă Zamfirescu Noemi Gabriela – 10%.

În şedinţa de astăzi, CNA a mai retras licenţele a două posturi de televiziune din Oradea, Cris TV şi FX Oradea, din cauza întreruperii emisiei pentru mai mult de 90 de zile.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dorin
    In Oradea nu au transmis niciodata posturile alea
  • oradean oradean
    Posturile alea din Oradea nu au emis niciodata

Trimite un comentariu

sus