Skip to main content

Criza din sistemul medical, în presa de azi. Adevărul: „Ororile cu cobai de la Secţia de Psihiatrie”

 
Criza din sistemul medical, în presa de azi. Adevărul: „Ororile cu cobai de la Secţia de Psihiatrie”

PRESA DE AZI. Principalele cotidiene scriu pe primele pagini de astăzi despre problemele grave cu care se confruntă sistemul medical românesc. Adevărul prezintă în deschiderea ediţiei de azi „Ororile cu cobai umani de la Secţia de Psihiatrie” de la Spitalul Judeţean Arad.

Publicitate

În contextul problemelor acute cu care se cofrunta Sănătatea, Evenimentul zilei titrează în prima pagină de azi că „Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, visează bani pentru demolarea sistemului medical.

Adevărul titrează în deschiderea ediţiei de azi: „Ororile cu cobai umani de la Secţia de Psihiatrie

Cotidianul scrie că „Delia Podea, şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean Arad, voia să aibă cât mai mulţi pacienţi implicaţi în studiile privind noi medicamente, pantru a câştiga cât mai mulţi bani de la sponsori. Pentru asta, doctoriţa folosea la teste şi pacienţi la care nu exista acordul lor sau al rudelor”.

Evenimentul zilei: „Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, visează bani pentru demolarea sistemului medical

Evz scrie despre problemele cu care se confruntă proaspătul ministru de la Sănătate: „Proaspăt numit în fruntea Sănătăţii, Vlad Voiculescu este de părere că ‘ar trebui închise 80% din spitale’ şi că ‘ne trebuie un nou spital de arşi’”.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Gazeta sporturilor: „Toţi fug de Steaua

„Cu două zile înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor, Hamroun a ‘dezertat’. Algerianul vrea să joace în Qatar, unde ar câştiga de cinci ori mai bine. După ce Chipciu a plecat la Anderlecht, iar Varela la PAOK, Reghe are mari probleme în a alcătui primul ‘11’”, scrie GSP pe prima pagină de azi.

România liberă: „De ce pierde România războiul porturilor

RL scrie în deschiderea numărului de azi despre faptul că „avantajele pe care le are Portul Constanţa în faţa competitorilor săi de pe continent sunt anulate de mai mulţi factori, printre care investiţiile realizate de ţările din regiune, dar şi de unele decizii cel puţin discutabile ale Ministerului Transporturilor din Bucureşti”.

Libertatea: „Opt zile de libertate pe lună!

„Borcea a făcut combinaţia vieţii lui după gratii. Fostul acţionar dinamovist, închis în prezent la penitenciarul Jilava, a fost pus şef la ‘Activităţi productive Interioare’, funcţie care, pe lângă confort şi supremaţie, îi conferă şi posibilitatea unei eliberări anticipate”, scrie Libertatea pe prima pagină de azi.

Click!:Cristina Spătar, angajată cu 5000 de euro de milionarul Nick Rădoi

„Ea are silicoane mari, picioare lungi şi buze senzuale. El are o avere de 30 de milioane de dolcari şi afaceri care au nevoie de promovare. Proaspăt divorţată, artista face reclamă centrului de relaxare deţinut de român în Mexic”, scrie astăzi tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus