Skip to main content

Facebook Messenger a depăşit un miliard de utilizatori

 
Foto: www.quora.com
Foto: www.quora.com

Serviciul de mesagerie instant Messenger, dezvoltat şi integrat în platforma de socializare Facebook a atins un miliard de utilizatori. Anunţul a fost făcut pe Facebook de fondatorul reţelei de socializare, Mark Zuckerberg.

Publicitate

„Vă mulţumim tuturor celor din comunitatea noastră, care au fost parte din asta. Vreau sa mulţumesc de asemenea celor din echipa Messenger. Mai sunt multe de făcut şi multe altele vor veni în curând, dar ăsta este un alt pas în călătoria spre a conecta lumea”, a spus Zuckerberg.

Aplicaţia Messenger a devenit una dintre puţinele aplicaţii care a spart bariera de 1 miliard de utilizatori. Performanţa atinsă a fost atinsă şi cu aportul oferit de reţeaua de socializare Facebook, dar şi de serviciul asemănător WatsApp, deţinut de asemenea de Facebook, potrivit Adnews.com.

Contactat de Adnews, David Marcus, şeful serviciului de mesagerie de la Facebook, a declarat că mai mulţi factori au contribuit la creşterea aplicaţiei în ultimele luni, chiar şi în ultimii ani.

„Am construit o serie de capabilităţi pe care tot mai multă lume le iubesc şi pentru care rămân fideli aplicaţiei Messenger”, a declarat David Marcus.

"În principal, există tot felul de moduri diferite pentru oameni de a comunica şi de a interacţiona, cum ar fi apeluri video şi de voce şi alte diferite modalităţi construite pentru ca oamenii să se exprime", a adăugat acesta.

Marcus a mai declarat că există, de asemenea, mai multe experienţe în cadrul aplicaţiei care provin mai curând de la branduri, un exemplu recent, relevant, fiind legat de faptul că tot mai multe servicii de ştiri comunică cu utilizatoriii prin intermediul Messenger.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus