Skip to main content

Gâlceava Naşilor. Moraru: “Turcescu face parte din Sistemul Mafiot”. Turcescu: "Cred ca Radu a fost supărat”. Cartianu: "Radule, te-ai ţicnit?"

 
Radu Moraru, Grigore Cartianu si Robert Turcescu Foto: nasul.tv
Radu Moraru, Grigore Cartianu si Robert Turcescu Foto: nasul.tv

„Cei trei muschetari”, după cum se autointitulează Radu Moraru, Robert Turcescu şi Grigore Cartianu, în conflict deschis pe internet, după ce Moraru a scris un text-scrisoare, în care îi ataca pe ceilalţi doi.

Publicitate

Este vorba despre o postare intitulată „Robert Turcescu, un caracter zero! Garantat politician! Iată unde a fost (este!) ofiţer acoperit”, în care Moraru „dezvăluie” unitatea secretă din care Turcescu ar face parte, dar îl atacă voalat şi pe Grigore Cartianu, cel care realizează emisiunea Cronica de noapte la Naşul TV.

Supărarea lui pare să fi pornit de la faptul că Turcescu ar fi vorbit „în privat” despre Naşul TV, spunând că ar fi „o televiziune de rataţi”.

Moraru vorbeşte în text şi despre un episod recent în care l-ar fi rugat pe Turcescu să sprijine „Televiziunea Liberă, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul său de juma de milion de euro cash! Împrumut pentru două luni! Ash! Omul a refuzat (...) Am revenit după un timp şi i-am zis că mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun răspuns”, a mai spus Moraru.

Patronul de la Naşul TV vine şi cu „dezvăluiri” despre „unitatea secretă” de care ar aparţine Turcescu.

„Acum, fiindca ma simt „dezlegat” de Turcescu, iata unitatea militara din care face parte! Fiindca acum cred ca si el va iesi din Servicii „doar” cu picioarele inainte!

Este o unitate secreta, creata de Maior si Oprea, prin unirea tuturor serviciilor secrete, mai putin SIE, pe care cei doi doreau sa o inchida dupa ce Ponta iesea Presedinte! Multi ofiteri SIE, speriati, au semnat pentru aceasta Unitate Secreta in 2014 si asta e motivul pentru care Romania nu mai are SIE asa cum avea odata!", a spus Radu Moraru în textul publicat după miezul nopţii pe nasul.tv.

În acelaşi text, Moraru invocă în final şi numele lui Grigore Cartianu:

„Marea Surpriza nu vine de la tine (desi te-am crezut ca ai iesit din Sistem!) ci ar veni de la Cartianu, celalalt Muschetar! Asta ar fi culmea, sa aflu ca si Grig e tot un vopsit!”

Grigore Cartianu şi Robert Turcescu i-au răspuns pe Facebook fondatorului Naşul TV.

Robert Turcescu, pe Facebook:

"Eu inca mai cred ca Radu a fost obosit/stresat/suparat cind a scris mizeria aia de text. E, deocamdata, singurul comentariu pe care-l fac. Tot mai cred ca un muschetar n-ar putea lovi in felul in care a facut-o el un alt muschetar. Si in niciun caz pentru bani! De aceea, prefer sa cred ca nu Radu a scris mizeria respectiva."

Grigore Cartianu, pe Facebook:

"Azi-noapte, la ora 2.11, Radu a postat un text pe nasul.tv. Un text mizerabil, după părerea mea, dar e doar o părere.
Radu îl atacă sub centură pe Robert Turcescu pentru că fostul lui coleg a refuzat să-i dea 20.000 de euro. Sub formă de împrumut, zice Radu, dar în vremea de azi, astfel de nuanţe sunt relative.

Spre finalului nefericitului său text, Radu Moraru îşi pierde complet raţiunea şi mă bagă şi pe mine în ciorba acră din capul său. Adresându-i-se lui Robert Turcescu, el scrie:

"<<Muschetarule>>, m-ai păcălit, dar pentru puţin timp! Marea Surpriză nu vine de la tine (deşi te-am crezut că ai ieşit din Sistem!), ci ar veni de la Cartianu, celălalt Muschetar! Asta ar fi culmea, să aflu că şi Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merită să emigrez şi să plecăm vreo 500.000 de isteţi din România, de fapt sclavi, şi să lăsăm Sistemul Mafiot fără taxele şi impozitele noastre!"
Când am citit acest pasaj, avertizat în prealabil de un mesaj pe telefon, am fost tentat să-l tratez pe Radu ca pe Ponta, în regim de paranoia & mitomanie. Dar mă abţin.

Prefer să-i adresez câteva întrebări:

  1. Radule, te-ai ţicnit? Cum îţi permiţi să faci insinuări atât de abjecte la adresa mea?

  2. Înţeleg că şi eu sunt "vopsit" pentru că am refuzat, recent, să-ţi "împrumut" 12.000 de euro? Şi că oricine nu-ţi dă bani e "omul Sistemului"?

  3. Dacă Turcescu e "omul Sistemului", de ce te-ai dus să ceri bani de la el?

  4. Iar ne-ai păcălit: cum se numeşte, de fapt, noul Super-Serviciu pentru care lucrează Robert?

  5. Decât să vânezi muşte, n-ar fi mai bine să-ţi achiţi datoriile?

Ai creat o televiziune în care libertatea de exprimare este maximă. Bravo, good, danke schön! E un lucru admirabil. Atenţie, însă: libertatea de exprimare nu trebuie să se transforme în libertatea de a abera! Şi când spun asta, mă refer exclusiv la tine.

E frumos în Grecia la răsăritul soarelui? Sper că suficient de frumos, încât să-ţi vină mintea la cap, să pui mâna pe tastatură şi să retractezi mizerabila insinuare pe care ai debitat-o la adresa mea. Să adaugi şi scuzele de rigoare. Acum, în mod public, pentru că în privat ai tăiat nişte punţi esenţiale. Să fii iubit!

Câteva fragmente din textul publicat de Radu Moraru pe nasul.tv:

"Abia cind m-am intors din State am aflat ca Turcescu vorbea in privat de Nasul Tv ca despre o televiziune de ratati, o mizerie de televiziune, etc. Nu mi-a venit sa cred! Desi am avut mai multe surse.
Apoi mi-am amintit ca Turcescu a plecat de la Nasul Tv spre marele sau proiect ratat de televiziune exact cind Sistemul Mafiot a ordonat (pentru a cita ora?!) lichidarea Nasul Tv, in august 2015. Bietul Turcescu tot mai crede in Sistem, desi a jurat ca a iesit din el cu „rucsacul in spate”! (...)

Recunosc, m-a pacalit! El a fost cu ideea „Cei 3 Muschetari” si recunosc, a fost misto! E baiat destept si talentat dar prost fiindca s-a lasat racolat! L-am prevenit insa ca, daca mai face o „spovedanie”, cariera lui tv va fi zero! Inca nu a facut-o dar „muschetarul” a virat-o spre politica! In politica poti sa faci „oricite” spovedanii, nu conteaza!

Dupa ce m-am intors din State, la sugestia unui prieten adevarat, care m-a rugat sa il testez pe Robertino de buna lui credinta pe care mi-a declarat-o permanent, l-am rugat pe Turcescu sa sprijine si el Televiziunea Libera, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns!

Si ce sa vezi?! Sistemul Mafiot, care a rezolvat Kaz Munai, EADS, Astra, Microsoft, retrocedarile ANRP, confiscarea banilor, etc (glumesc, desigur!), ei bine, acest Sistem Mafiot tot la Nasul Tv s-a dat! Ieri, alaltaieri! Ghinion! Le-am dat-o peste bot de nu s-au vazut dar, asa m-am prins ca Turcescu nu doar crede in Sistemul Mafiot ci face parte, in continuare, din EL ! Nu si-a dat jos „rucsacul”!

Robertino stia de la Sistem ca nu merita sa ajuti Televiziunea Libera nici macar cu 5.000 de euro, fiindca eram condamnati la moarte! Isi pierdea omu’ banii! Stia prost ! Chiar daca Sistemul Mafiot merge inainte, Nasul Tv o sa-i stea in coasta pina la distrugerea lui! Si tare cred ca Sistemul e pe buza imploziei!

Acum, fiindca ma simt „dezlegat” de Turcescu, iata unitatea militara din care face parte! Fiindca acum cred ca si el va iesi din Servicii „doar” cu picioarele inainte!

Este o unitate secreta, creata de Maior si Oprea, prin unirea tuturor serviciilor secrete, mai putin SIE, pe care cei doi doreau sa o inchida dupa ce Ponta iesea Presedinte! Multi ofiteri SIE, speriati, au semnat pentru aceasta Unitate Secreta in 2014 si asta e motivul pentru care Romania nu mai are SIE asa cum avea odata!

Lista celor care au semnat, cu Turcescu in frunte, se afla la mine si intr-un seif! Turcescu a jurat ca a iesit din aceasta Unitate dar eu nu il mai cred! Din pacate si Laura Codruta Kovesi a semnat, dezvaluirea fiind facuta tot de Turcescu! Si da, LCK e pe lista!

Este Unitatea Militara pentru care eu am refuzat sa semnez desi mi s-a oferit gradul de General! Va dati seama?! Ii dadeam acum ordine colonelului Turcescu! (Glumesc, rid!!!)

„Muschetarule”, m-ai pacalit, dar pentru putin timp! Marea Surpriza nu vine de la tine (desi te-am crezut ca ai iesit din Sistem!) ci ar veni de la Cartianu, celalalt Muschetar! Asta ar fi culmea, sa aflu ca si Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merita sa emigrez si sa plecam vreo 500.000 de isteti din Romania, de fapt sclavi, si sa lasam Sistemul Mafiot fara taxele si impozitele noastre!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Cojocaru Alin Cojocaru
    Zic sa caut și eu NasulTV, sa vad ce e de capul lor. Surpriza: postul în grila tv, iar transmisiunea era live de pe litoral.
    Deduc ca are nasu' bani de deplasări și de producție de la mare, din moment ce cică stau pana la sfârșitul lui august...
    Și nu pot zice ca era nașpa filmarea. Au investit ceva în echipamente...
  • jim carrey jim carrey
    Draga R2D2,

    Nu conteaza cate clase am eu, ci faptul ca am dreptate. In textul multi-licentiatului Moraru apare urmatorul pasaj: "Despre Turcescu imi mentin toate afirmatiile iar in cazul tau, te mai laud odata:...". Care "odata" ar fi trebuit scris "o data". Daca nu stii de ce, draga robotule agramat, inseamna ca traiesti degeaba si tot degeaba te dai jurnalist.
    In rest, sa stii ca inaintea conjunctiilor "iar" si "dar" se cam pune virgula.
    Mai amuzanta decat postarea lui Radu Moraru aka R2D2 este insa faptul ca acest razboi al "muschetarilor" pare sa continue...Batu-l-ar Plesu pe ala de va mai relata despre acest subiect puturos!
  • R2D2 R2D2
    Jim-ule, vezi ca tu trebuie sa mai treci pe la a IV-a. Lasa "odata" ala asa cum e, ca e bine!
  • Iuli Iuli
    Alte stiri nu aveti? Ati scris despre ratatii astia 3, despre Misel Obama, despre caini si pisici, despre fox news. CUI II PASA? Voi nu va mai respectati cititorii.. Daca continuati asa, voi renunta si eu la site-ul vostru, si multi deja o fac
  • jim carrey jim carrey
    Draga Paginademedia,

    Va citesc zilnic. Sunteti informati, magnetici, proaspeti.
    Ma deranjeaza un singur lucru: stirile despre non-valori, despre oameni care, dupa educatie, caracter si "realizari" profesionale, nu merita un rand.
    Cel mai recent exemplu? Stirea asta despre "muschetari". Tragi-comica, pe cuvant. Trei personaje cu tinichele de coada, unite flamand de un principiu: "Scriu/vorbesc contra spaga; tarife mici, negociabile; astept provincia".
    Si apropo de scris, aruncati un ochi pe continuarea "razboiului" Moraru-Turcescu-Grig. Se cheama "Nimic despre Turcescu dar o lecţie de jurnalism şi bun simt pentru Cartianu!". Autor: Moraru. Loc: la el acasa, pe nasul.tv.
    Pe bune, dragi confrati! Pentru asa un text, un elev nu trece de clasa a IV-a, daramite sa ia Bacul...Virgule lipsa ori puse aiurea, "odata" in loc de "o data", dusmanie cu proprietatea termenilor - tot ce vreti, in doar cateva randuri. Nu-i vorba, nici "scriitorul" Grig nu e mult mai stralucit, daca il citesti cu atentie...Cat despre Turcescu, ii cunosc debutul in presa scrisa, iar asta mi-e suficient.
    Vorbesc serios! V-ati gandit mult inainte sa scrieti despre acesti tristi aruncatori cu rahat?
    Semneaza: Un cititor revoltat

Trimite un comentariu

sus