Skip to main content

Mutări majore la Antena 3: realizatorii din Prime-Time, mutaţi şi în timpul zilei, pentru creşterea audienţei. Ursu, dimineaţa. Răzvan Dumitrescu, şi la prânz şi seara

 
Mutări majore la Antena 3: realizatorii din Prime-Time, mutaţi şi în timpul zilei, pentru creşterea audienţei. Ursu, dimineaţa. Răzvan Dumitrescu, şi la prânz şi seara

Schimbări majore în grila Antenei 3 începând de săptămâna viitoare. Sub sloganul „Prime-time la orice oră”, nume precum Adrian Ursu, Oana Stancu Zamfir sau Răzvan Dumitrescu au primit emisiuni în timpul zilei, iar Sinteza zilei începe cu jumătate de oră mai devreme.

Publicitate

Anunţul a fost făcut joi seara de Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei, precizând că grila de weekend va fi anunţată duminică seara.

„Ne întărim foarte tare grila de luni - vineri, cât şi cea din weekend. Antena 3 se întăreşte semnificativ, are un demers solid de întărire a echipei, de ranforsare, de a oferi publicului ceea ce publicul a primit în aceşti ani: cea mai bună informare, cele mai bune dezvăluiri, cei mai buni jurnalişti. Echipa noastră se întîreşte. Cu cât sunt mai grele vremurile, cu atât echipa de jurnalişti de la Antena 3 se întăreşte”, a spus Mihai Gâdea în finalul emisiunii sale.

Cum va arăta noua grilă de programe de la Antena 3:

6.00 - Ştirile dimineţii cu Lorena Burlacu şi Marius Ioniţă. Până acum, programul de dimineaţă ţinea până la ora 10.00 şi era prezentat de acelaşi Marius Ioniţă, dar alături de Nadia Câmpean.

9.00 - Previziunile zilei, emisiune prezentată de Nadia Câmpean şi Adrian Ursu. Până acum emisiunea începea de la 10.00 şi era prezentată de Sabina Iosub şi Adrian Măniuţiu.

12.00 - Oana Stancu Zamfir şi Răzvan Dumitrescu fac emisiunea Obiectiv. Tronsonul era ocupat până acum de un buletin de ştiri, urmat de emisiunea Se întâmplă în România, prezentată de Maria Coman şi Ionuţ Cristache.

14.00 - Intră emisiunea Esenţial, prezentată de Alina Petrescu şi Mircea Badea (care s-a alăturat recent emisiunii). Emisiunea era programată înainte de schimbare la ora 16.00. Aceasta intră acum pe un tronson ocupat până acum de un buletin de ştiri şi de a doua oră a emisiunii Se întâmplă în România.

16.00 - 100 de minute, emisiune prezentată de Sandra Stoicescu, care va avea un nou partener de pupitru: Adrian Măniuţiu. Emisiunea Sandrei Stoicescu era până acum programată la 18.45.

18.00 - La ordinea zilei, emisiune prezentată de Dana Grecu şi Radu Tudor. Emisiunea debuta până acum la ora 18.45.

20.00 - A fost programată emisiunea Subiectiv, prezentată de Răzvan Dumitrescu şi Oana Stancu Zamfir.

21.00 - Sinteza zilei, emisiunea lui Mihai Gâdea, care până acum debuta la ora 21.30.

23.15 - În gura presei cu Mircea Badea

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lionte Lionte
    Se pregatesc de insolventa, nu se miscau "premiantii" de carton presat din scaunele lor de seara daca nu era panica. In privinta consumului de tv pe timp de vara, tabula rasa sa fii ca la 30+ grade sa te uiti la Ursu sau, mai rau, la Grecu, brrrrr
  • Maria Maria
    Ce trist :))
  • Avion Iliescu Avion Iliescu
    Cand schimbi macazul *** crezans ca publicul e ***, uita si merge dupa tine, asta e, ti-o furi.
  • Florin Florin
    Deci stiri doar dimineata si noaptea. Grila asta probabil e provizorie, in teste pana in septembrie cand iarasi vor schimba studiourile si vor emite HD.
  • geo geo
    Nu sunt un specialist...dar acum vara, anotimpul concediilor, știu că scade consumul de televiziune. Veniturile din publicitate sunt mai mici, audiențele se diminuează. Ca urmare, majoritatea posturilor TV vin cu emisiuni mai lejere.
    Numai A 3 are altă strategie...să înțelegem că nu-și trimite ”vedetele” în vacanță în această vară...ba, mai mult, le pune să muncească mai mult...
  • Cristian Cristian
    Îmi pare rău câ nu s-au gândit la o chestie și mai drăguță, Mircea Badea ar putea primi tronsonul 20:00 - 21:00, la concurență cu știrile de pe TVR1, și ar putea inventa o nouă emisiune în care să îl revedem pe Mircea Badea cel de acum 15 ani, plin de umor și de idei bune, în care comentariul politic să fie doar marginal.
  • ne0 ne0
    DISPERARE, numele tau e Gidea. La ce audiente au pe comercial, simt ca le fuge pamantul (a se citi banii) de sub picioare! Acesta este adevaratul motiv pentru care au decis sa apara "vedetele" mai mult pe sticla.
  • Unu Unu
    Au uitat sa ii puna in program pe Buzdugan si Morar cu o emisiune despre minoritati. Daca nu au inca un format bun il pot fura de la altii ca sint obisnuiti. Evident daca nu au promter si vorbesc liber sigur vor fi toleranti
  • copylotu' copylotu'
    Fie s-au gândit ca de banii pe care îi primesc, vedetele A3 trebuie să muncească mai mult, fie au împrumutat modelul"Las Fierbinți" de la competitie.
    Cateva sugestii:
    Daca Badea tot sta până după miezul nopții, trebuiau să-i dea s'un matinal, da's-or fi gândit că baga divorț fotomodela daca'i lipsește sotu 'n fiecare noapte:))
    Ponta să primească statut de invitat permanent si senior analist, să vezi ce audiente vor avea în Gorj:)
  • david david
    Se pregatesc si ei de alegeri.

Trimite un comentariu

sus