Skip to main content

Ce vedem vara asta la TV. Câteva emisiuni noi, Olimpiada, filme şi redifuzări

 
Ce vedem vara asta la TV. Câteva emisiuni noi, Olimpiada, filme şi redifuzări

EXTRASEZON TV. În perioada de vară, televiziunile îşi restrâng grilele de programe şi investesc mai puţin în emisiuni noi. Ce vor vedea cei care deschid televizoarele în perioada vacanţelor?

Publicitate

Unele televiziuni au pregătit câteva emisiuni noi, altele se axează pe redifuzări, dar şi pe programe de divertisment dedicate acestei perioade a anului.

Antena 1 are două emisiuni pentru perioada verii, Fantastic Show şi Plasa de stele (care au început deja). Pro TV se va axa pe serialul românesc Las Fierbinţi şi filme de Hollywood. Kanal D mizează pe producţiile Se strigă darul şi Ne vedem la tribunal (cu prima ediţie sâmbăta trecută), dar şi pe tradiţionalele seriale turceşti.

Prima TV a programat în grila de vară emisiunea Apel de urgenţă, pelicule ruseşti şi româneşti, dar şi foarte multe reluări. TVR 1 şi-a adaptat programul la Jocurile Olimpice de vară de la Rio, care vor începe în luna august. Televiziunea Română s-a pregătit şi cu filme, seriale cunoscute, dar şi producţii dedicate copiiilor, care sunt în vacanţă.

Pro TV: Las Fierbinţi şi filme

Pe vară, ca de obicei, Pro TV nu are vreun program special: mizează pe reluări din Las Fierbinţi şi pe filme americane. Postul va difuza episoade mai vechi ale serialului filmat în Fierbinţi, în fiecare seară, de luni până joi.

Vineri, sâmbătă şi duminică serile Pro TV sunt destinate filmelor de Hollywood, precum Divergent, Prince of Persia, The Tourist, Stolen, Expendables 1, 2 si 3, Men in Black 3 şi The Amazing Spider Man.

Antena 1: Fantastic show şi Plasa de stele. Insula iubirii se încheie la finalul lunii iulie

Antena 1 a pregătit pentru această vară două show-uri noi, Fantastic Show şi Plasa de stele.

Programul prezentat de Florin Ristei, lansat pe 2 iulie, este difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 20.00. Emisiunea lui Dan Negru, lansată pe 8 iulie, este difuzată în fiecare zi de vineri, de la ora 20.30.

Reality-show-ul Insula iubirii se încheie pe 27 iulie. Show-ul este difuzat miercurea de la ora 20.30.

Matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani s-a mutat pe litoral pentru două săptămâni, după care va intra în vacanţă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Pentru duminică, Antena 1 a programat filme de acţiune.

REDIFUZĂRI. Postul redifuzează luni şi marţi, de la ora 20.30, "Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi", emisiune produsă de Mona Segall în 2015.

Kanal D: Emisiunile Se strigă darul şi Ne vedem la tribunal, seriale turceşti şi emisiuni în reluare

Vara aceasta Kanal D va difuza două emisiuni noi, Ne vedem la tribunal (din 9 iulie, sâmbăta, de la 21.30) şi Se strigă darul, prezentata de Andreea Mantea si Bursucu (in fiecare duminica, de la ora 20:00).

În emisiunea Ne vedem la tribunal, trei avocaţi şi un psiholog încearcă să-i învaţe pe telespectatori cum să prevină sau să câştige un proces.

În grila de vară va mai rămâne show-ul Te vreau lângă mine (difuzat de luni până vineri de la 13.30).

Teo Show nu şi-a încheiat încă actualul sezon, care va mai fi difuzat până pe 29 iulie.

Şi Wowbiz prinde o parte din vară la Kanal D, până pe 28 iulie (luni-joi, de la 23.00)

Sabbagh în acţiune e pe post până pe 29 iulie (vineri, de la 22.30).

SERIALE turceşti.

Furtună pe Bosfor (luni şi marţi, 20:00 – 23:00)

Bahar: Viata furată (miercuri, joi şi vineri, 20:00 – 22:30)

Sambata, de la ora 23.00, şi duminica de la 23.30 vor fi difuzate filme străine.

REDIFUZĂRI. Grila Kanal D va fi completată şi cu o serie de reluări a unor programe cunoscute precum:

  • Vacanţa Mare best of (vineri, de la 23.30)
  • Cei 7 ani de acasă – reality drama (sambata, de la ora 11.00)
  • Asta-i România!, cu: Mihai Ghita, ediţii de colecţie pentru vară începând din 6 august (sâmbătă, de la ora 20.00)
  • Adio, dar te iubesc - reality show, prezinta: Cătălin Crişan. (duminică de la 13.45)
  • 22:00 – 23:30 OCHII DIN UMBRA – drama, prezinta: Ernest, r, 12 (duminica, reluare)

Prima TV: Emisiunea Apel de urgenţă, filme ruseşti şi româneşti, dar şi foarte multe reluări

Grila de vară a postului Prima TV cuprinde un nou sezon al emisiunii Apel de urgenţă (în fiecare luni, de la 20.30), prezentat de Iulia Mărginean, filme ruseşti, care sunt difuzate sâmbătă seara (22.30), şi filme româneşti programte în zilele de joi şi vineri.

Restul programului este completat de multe redifuzări ale unor emisiuni cunoscute. Printre acestea se numără trei show-uri cu Horia Vîrlan (Cireaşa de pe Tort, Academia lui Horia şi Mama mea găteşte mai bine).

Emisiunile pe care Prima TV le reia vara asta:

  • Cireaşa de pe tort - Sezon 6,
  • Dosarele DNA - Sezon 3,
  • Cronica netului - Sezon 2,
  • Mondenii – Sezon 12,
  • Mama mea găteşte mai bine - Sezon 2,
  • Trăsniţii - Sezon 26,
  • Academia lui Horia,
  • Jurnalul unui burlac, cu Mihai Bendeac,
  • Sitcomul La TV,
  • Trădaţi în dragoste - reality-show- cu Ernest Takacs,
  • Iubiri secrete.

TVR 1: Emisiuni cu olimpicii României, programe pentru copii, filme şi seriale

TVR 1 va difuza pe timpul verii emisiuni cu şi despre olimpicii României, programe pentru copii, filme, seriale (precum MadMen) şi emisiuni în reluare.

Noutăţile grilei de vară TVR 1:

Drumul spre glorie – o serie de cinci emisiuni în care campioana olimpică Gabriela Szabo şi jurnalistul sportiv Cosmin Cernat aduc în studioul TVR poveştile performanţelor româneşti la Jocurile Olimpice de-a lungul vremii, dar şi pe protagoniştii acestora - în fiecare duminică a lunii iulie, de la 21.00, imediat după Telejurnal.

„Olimpicii României”, un serial format din 36 de filme scurte. Materialele video care prezintă poveştilor celor mai buni sportivi români care participă la Rio 2016 vor fi difuzate de TVR 1, în rubrica Sport a Telejurnalului, de la 19.45. Prezentate de gimnasta Monica Roşu, dublă campioană la Jocurile Olimpice Atena 2004, filmele pot fi urmărite în fiecare zi la TVR 1, în rubrica Sport, înaintea Telejurnalului de ora 20.00,.

Seri de vară la Mamaia - recitalurile vedetelor muzicii româneşti de pe scena de la Mamaia vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 16.10, în reluare, la miezul nopţii. Programul prezintă muzica anilor ‘90 şi 2000, în interpretarea unor artişti aflaţi la începutul carierei pe-atunci.

Recitalurile susţinute Smiley şi Mandinga în 2008, pe scena de la Mamaia, vor fi difuzate pe 17 iulie. În 24 iulie, de la 16.10 şi în reluare de la miezul nopţii, sunt recitalurile Loredana şi Direcţia 5 la ediţia din 1996 a Festivalului de Muzică de la Mamaia, dar şi pe cele susţinute de Laura Stoica şi Adrian Enache la Mamaia în 1996.

FILME. Clasice de la 16.00, cu Piedone de la 21.00, apoi alt film de la 23.00.

SERIALE. Din 11 iulie, de luni până vineri, de la ora 23.00, TVR 1 reia cea de-a patra serie a multipremiatului serial Mad Men/ Nebunii de pe Madison Avenue, ce reconstituie atmosfera din lumea publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60.

SERIALE pentru copii şi adolescenţi. TVR difuzează deja serialul Toate pânzele sus, în fiecare sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1. Episoadele sunt reluate lunea, de la ora 09.00.

În aceleaşi tronsoane orare, vinerea şi lunea, va fi difuzat şi Pistruiatul, imediat după ultimul episod Toate pânzele sus.

Pe tronsonul 11.00-12.00, de luni până vineri, seriale pentru copii şi adolescenţi: Viaţa cu Derek (luna iulie), Necazuri de puştoaică şi Connor Undercover, ambele difuzate în iulie şi august.

Emisiunile consacrate – cu redifuzări pe perioada verii

În luna iulie, emisiunile cunoscute ale postului TVR 1 – Garantat 100% (duminica, ora 23.00), Profesioniştii (sâmbăta, ora 23.00), Gala umorului (duminica, ora 17.00), Politică şi delicateţuri (duminica, ora 15.00), Ora Regelui (sâmbăta, ora 15.00), Ne vedem la TVR (vineri, ora 17.00) se regăsesc în grila de vară în zilele şi la orele cunoscute, dar beneficiază şi de reluări în timpul săptămânii, de la ora 17.00.

Exclusiv în România, emisiune realizată de Cristian Tabără, cu ediţii de vacanţă. Programul este difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 18.00.

În fiecare seară de joi, de la ora 21.00, TVR 1 difuzează o serie de 12 mărturii-document ale supravieţuitorilor Holocaustului, în seria documentară Amintiri din Infern, produsă de TVR Internaţional.

Serile de vineri, unde erau ediţiile O dată-n viaţă, vor rămâne destinate folclorului: pe timpul verii, vineri seara, TVR 1 va transmite fie concerte ale unor interpreţi de muzică populară, fie muzica artiştilor invitaţi la Festivalul Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    TVR pare cel mai decent pana acum. Fiecare cu gusturile lui!
  • Iuli Iuli
    Antena1 mai bine facea un nou sezon cu Splash, iar emisiunea Te pui cu blondele? merita un nou sezon si sa o lase miercurea, nu joia. "Farsele" de la Plasa de stele n-au niciun farmec, totul este tras de par. Iar emisiunea Fantastic show ce scop are? Are jurati pentru ce?

    Kanal D mai bine ar difuza serialul Yaman in aceasta vara, iar Bahar sa fie difuzata din toamna iar sezonul de la noi (mai sunt vreo 40 ep.) sa fie combinat cu noul sezon din Turcia care apare in toamna.

    Strategie buna pentru ProTV.

    PrimaTV mai traieste?

    TVR a putut lua Olimpiada dar nu a putut lua EURO, bun sef! Mai bine Euro s-ar difuza la televiziunile din top 3
  • F F
    Antena a avut un inceput de vara ingrozitor. Te pui cu blondele, Fantastic show si Plasa de stele au avut niste inceputuri de toata lumea a preferat sa taca. Singura emisiune cu un oarecare potential a fost Insula iubirii, dar Antena a fost incapabila sa ii fructifice potentialul.

Trimite un comentariu

sus