Skip to main content

Ioana Maria Moldovan, în locul Melaniei Medeleanu la Prima TV

 
Ioana Maria Moldovan, în locul Melaniei Medeleanu la Prima TV

Ioana Maria Moldovan o va înlocui pe Melania Medeleanu, care a părăsit aseară pupitrul unuia dintre programele de ştiri de la Prima TV.

Publicitate

Începând de luni, jurnalul de ştiri Focus din inima României va fi prezentat de Ioana Maria Moldovan, care în ultimele luni s-a aflat la pupitrul ştirilor de weekend de la Prima TV (de la ora 14.00).

Emisiunea Focus din inima României este difuzată de luni până joi de la ora 23.15.

“Pe 5 martie m-am reîntors la pupitrul ştirilor după un deceniu. Acum, după 5 luni, dar într-o zi de patru, voi fi gazda jurnalului Focus din inima României.

Un altfel de jurnal, care îmbină perfect ştiri şi informaţii de actualitate cu poveşti emoţionante de viaţă. Nimic întâmplător, spun eu, pentru că-mi plac ştirile, dar în acelaşi timp şi poveştile cu şi despre oameni, dovadă stau cei zece ani în care am spus multe poveşti. Aşadar, o nouă provocare, un nou inceput, un alt plan pe care viaţa îl are cu mine. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii, de data aceasta, de luni până joi, de la 23:15” spune Ioana Maria Moldovan.

Reamintim că Melania Medeleanu, prezentatoare cu o experienţă de 22 de ani în faţa camerelor de luat vederei, a decis să plece de la Prima TV pentru a se dedica proiectului umanitar MagiCAMP, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

"Televiziunea rămâne o parte importantă din mine. Mi-e greu să cred că n-o să ne mai întâlnim niciodată. Anul acesta, o altă parte importantă din mine e însă MagiCAMP", a declarat Melania Medeleanu pentru Paginademedia.ro.

Focus din Inima României este al treilea jurnal al zilei la Prima TV. Pe lângă această ediţie, programată la ora 23:15, în grila postului de televiziune se află jurnalele de la orele 14:00 şi 16:30, prezentate de Livia Graur, precum şi cel de la ora 18:00, adus de Andreea Fried.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Delia Delia
    Nenea Sarbu stie ce e aia televiziune si mai ales cu ce se mananca. Nu statea Ioana un deceniu la Povestiri, daca nu era buna. Pacat ca la Prima nu e promovata
  • an an
    Ioana Maria Moldova a lucrat la trustul Pro (prezentatoare la PoveSTIRI), daca nu era performanta nu o tineau atatia ani, si erau foarte multe persoane care o adorau, spun ca va face mai mult rating ca Melania, daca e promovata ok, nu ca la emisiunea din weekend unde nu o privea mai nimeni... As face generice peste generice cu , sunt poate zeci de mii de telenoveliste care doresc sa o revada insa nu stiau ca lucreaza la Prima (la emisiuni nisate ca TimesNewRoman sau jurnalul din nu stiu ce zi, si la ce ora...
  • Marius Marius
    Amandoua sunt frumoase si destepte, restul sunt rautati gratuite.
  • Delia Delia
    Fiecare e frumoasa si desteapta in felul ei. Nu poti sa le compari, dar ma rog. Bafta, Melania, in noile proiecte! Bafta, Ioana, la Focus din inima Romaniei! Mie imi sunteti dragi amandoua!
  • Cerasela Tempomat Cerasela Tempomat
    La jurnalul Prima, respectiv la Medeleanu, nu se uita nici Rulea. Nici macar nasul ei de cununie, Baselu. Asa ca, frumoase sau nefrumoase, audienta-i tot aia.
  • Cristi Cristi
    La nivel profesional, Medeleanu ii este net superioara acestei "dudui" care abia daca poate lega cateva cuvinte. Plus ca nici ca om nu exceleaza. Poate doar ca actrita. Iar cu frumusestea, in fine, gusturile nu se discuta. Una peste alta si eu denunt reinventarea unei " vedete" aruncata de altii la postul cu pricina.
  • George George
    Este de o Frumusete Incredibila Ioana Maria in realitate ! Nu numai ca e cu mult mai dragalasa in realitate decat in poze dar stie sa-si scoata in evidenta... misterul si sex-appeal nemaipomenit !
    In contrast, denunt urcarea cu totul nemeritata pe "piedestal" a arogantei Medeleanu, ce in toata cariera a facut tam-tam din inteligenta ei "superioara" celorlalte... Aiureli, va ramane in istorie doar prin faptul ca "i-a dat papucii" greierelui Teodorescu, pe buna dreptate, caci ipochimenul avea si are cele mai infioratoare versuri si melodii Groaznice :(((

Trimite un comentariu

sus