Skip to main content

Ironia lui Ponta la adresa celor care "i-au luat" doctoratul a declanşat o ploaie de comentarii pe Facebook

 
Victor Ponta. Foto: Mediafax
Victor Ponta. Foto: Mediafax

Ironiile fostului premier Victor Ponta la adresa tehnocraţilor, pe care îi consideră responabili pentru noua acuzaţie de plagiat şi pentru retragerea lucrării de doctorat, au stârnit multe reacţii în social media.

Publicitate

Textul lui Ponta, care începe cu "Ok - tehnocraţii au rezolvat principala problemă a ţării - mi-au luat şi ei doctoratul (ca Băsescu în 2012)!", a primit peste 1.300 de comentarii, unele pozitive, unele negative şi altele ironice, în ton cu stilul abordat de fostul premier.

Mesajul fostului şef al Guvernului:

"Înţeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine - de azi încep să crească încasările la buget, să ieşim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvenţiile în agricultură, mărim salariile şi pensiile. De azi nu mai mor bebeluşii în spitale şi nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Şi de azi nu mai suntem "marfă" pe care o vând tehnocraţii ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocraţi l-a făcut doar pentru persoana mea - o ordonanţă de urgenţă doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la acelaşi CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în acelaşi timp - fac pariu că nu aveţi "Curaj" să o revedeţi şi pe aceea).

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 1.325 comentarii pe Facebook la mesajul ironic transmis de fostul premier membrilor Guvernului tehnocrat.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 412 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"Am participat azi la ecologizarea Parcului Natural Văcăreşti din Bucureşti, primul parc natural urban din România şi din Europa continentală, acţiune organizată de Ministerul Mediului şi de organizaţia ”Let’s do it”. Mă bucur să văd că ”Delta dintre Blocuri” cum a fost numit parcul Văcăreşti în 2012 este azi arie naturală protejată. Mă bucur să văd că o idee, care la început părea de nerealizat, este astăzi un proiect de dezvoltare care are tot sprijinul Guvernului României. Oameni din ONG-urile de mediu, voluntari, oameni de media au crezut în acest proiect şi l-au transformat în realitate. Lor trebuie să le mulţumim pentru că Parcul Natural Văcăreşti este acum al nostru. Dincolo de potenţialul parcului - pentru ecoturism, pentru proiecte educaţionale, pentru proiecte de mediu – pentru mine, istoria acestui loc viu este şi o lecţie: există proiecte şi idei pe care trebuie să ni le asumăm, chiar dacă, uneori, ele pot părea utopice."

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 354 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"WOW - deci nu doar eu spun că în 2017 vom plăti toţi nota după "fabuloasa guvernare a tehnocraţilor"!? Ghinion!"

4. Pagina oficiala Elena Udrea, 189 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"Mancam fructe si legume pline de chimicale si fara gust, importate, in timp ce producatorii romani se sufoca si isi inchid afacerile din cauza lipsei de sprijin din partea statului sau mai rau, a piedicilor puse de catre autoritati.
Domnul Johannis ar trebui sa se grabeasca sa promulge Legea Supermarketurilor, ca sa nu se numere printre cei care distrug interesat agricultura romaneasca."

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 134 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

"Olanda ne spune ca România trebuie să plece din Europa, nu Marea Britanie. Toate ţările europene trebuie să priceapă ca noi suntem europeni pentru ca aşa ne-a făcut Dumnezeu, nu ei, iar neamul românesc a vărsat mult sânge pentru a apăra Europa de islamizarea pe care ei astăzi o acceptă şi o încurajează cu zâmbetul pe buze!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus