Skip to main content

Iulia Albu, primul jurat în emisiunea Bravo, ai stil, de la Kanal D

 
Iulia Albu, primul jurat în emisiunea Bravo, ai stil, de la Kanal D

Kanal D a anunţat primul jurat al emisiunii Bravo, ai stil, pe care postul turcesc o pregăteşte pentru această toamnă. Iulia Albu este unul dintre cei trei membri ai juriului show-ului „Bravo, ai stil!”

Publicitate

„Cu siguranta vom avea parte de o competitie foarte interesanta, creativitatea si abilitatile concurentelor privind compozitia si cromatica vor fi solicitate la maximum. Ma astept la multa imaginatie, la interpretari cat se poate de personale si la foarte multe surprize”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu este absolvent UNARTE (Universitatea Nationala de Arte Bucuresti), sectia Moda, a colaborat cu branduri, a fost fashion editor pentru publicatiile „Ideal Mariaj” si „The Grand Magazine”. De asemenea, a colaborat cu „OK Magazine” pentru rubrica „Politia modei”.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international (format orginal: My Style Rocks), ce va intra in grila de toamna a Kanal D. Concurentele vor evolua in fata unui juriu si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Deci concurentele trebuie sa vina cu porcel, gaina, cocos, hamster, etc. Sa se imbrace ca si in filmele de groaza daca vor sa castige.

    Emisiunea nu o sa obtina succesul dorit, sigur o sa zboare dupa 2-3 difuzari
  • marian marian
    O emisiune cu gaini

Trimite un comentariu

sus