Skip to main content

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă într-un interviu de la o televiziune australiană

 
VIDEO. Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă într-un interviu de la o televiziune australiană

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme a avut o ieşire nervoasă în timpul unui interviu acordat, săptămâna aceasta, la matinalul televiziunii Channel 7 din Australia. Acesta s-a arătat deranjat de întrebările "plictisitoare" cu privire la vechea sa aventură cu Kylie Minogue şi de discuţiile echipei din spatele camerei de filmat.

Publicitate

"Eu vorbesc în direct, iar oamenii din spatele camerei vorbesc şi ei... Eu vreau să fiu cât mai natural când vin în Australia. Eu vreau să vorbesc cu oamenii care mă privesc acum", a spus actorul.

În 2012, Jean Claude Van Damme a recunoscut că a flirtat cu vedeta australiană Kyle Minogue în timpul filmărilor peliculei Street Fighter - Ultima bătălie (1994). În acest context, jurnaliştii de la Channel 7 l-au întrebat pe actor despre relaţia cu vedeta din ţara lor.

"Da, o plac pe Kyle Minogue, eu plac pe toată lumea, pot sa vin în Australia şi să vorbesc cu voi? Îmi pare rău oameni buni, dar nu mai pot să fac asta. Întrebările pe care mi le puneţi voi acum mi le adresează presa de 25 de ani. Kylie? Cum merge antrenamentul? Cum e aia, cum e ailaltă? Am venit în Australia să fac ceva diferit pentru publicul de aici."

Vizibil deranjat de întrebările jurnaliştilor, Jean Claude Van Damme a criticat în direct calitatea interviului.

"Eu am 55 de ani, nu mai am 35 sau 25. Am o viziune diferită asupra vieţii. Interviurile pe care mi le luaţi voi la televiziune sunt enervante. Întrebările voastre sunt plictisitoare. Următoarea întrebare! Aveţi ceva interesant să mă întrebaţi? Ce ... se întâmplă în Australia?"

Van Damme a continuat să vorbească în timp ce s-a ridicat în picioare, şi-a scos microfonul şi a părăsit platoul emisiunii "Sunrise".

VIDEO. Televiziunea Channel 7 a publicat pe pagina de Facebook a emisiunii Sunrise înregistrarea interviului eşuat cu Van Damme.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laszlo laszlo
    Din pacate calitatea proasta a anumitor jurnalisti si fuga dupa senzational atrage dupa sine dezamagire si neprofesionalism, asta se intampla si la noi.

Trimite un comentariu

sus