Skip to main content

VIDEO. Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au talent“, a impresionat şi la prima gală live America's Got Talent

 
VIDEO. Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au talent“, a impresionat şi la prima gală live America's Got Talent

Laura Bretan, câştigătoarea ultimului sezon Românii au talent, a avut o prestaţie remarcabilă în semifinala show-lui de talente din Statele Unite America's Got Talent, scrie Chicagotribune.com.

Publicitate

După ce a ieşit învingătoare la Românii au talent, intrand în posesia unui cec în valoare de 120 de mii de euro, românca în vârstă de 14 ani, stabilită în America, a ridicat în picioare audienţa de la America’s Got Talent la capătul momentului său artistic, în care a interpretat un cover al ariei „The Prayer“, făcută celebră de duetul Celine Dion – Andrea Bocceli.

„Laura, Din acest motiv facem acest show, pentru a descoperi oameni ca tine. Eşti atât de specială, eşti o persoană talentată“, a declarat producătorul TV Simon Cowell.

“Doamne, după jumătatea cântecului te-ai transformat în altă persoană. De unde vine această voce? Eşti atât de incredibilă şi atât de puternică”, a declarat şi cântăreaţa Melanie Brown, membră a juriului şi cea care a la audiţii a apăsat celebrul “golden buzz” (butonul auriu n.r.) şi a trimis-o pe Laura Bretan direct în semifinale.

Laura Bretan este considerată una dintre principalele favorite la câştigarea acestui sezon al show-lui de talente America’s Got Talent. Câştigătorul competiţiei va intra în posesia unui cec în valoare de un million de dolari.

Reprezentaţia Laurei Bretan din semifinala America’s Got Talent :

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    A reusit sa-i pacaleasca pe romani cu povestea ei si cu "dorinta bunicului" :))
    In America nici macar nu a zis ca este romanca. FALSA

Trimite un comentariu

sus