Skip to main content

Măruţă intră în vacanţă. Pro TV a programat un serial turcesc în locul lui

 
Măruţă intră în vacanţă. Pro TV a programat un serial turcesc în locul lui

Pro TV reintroduce în grilă serialul turcesc, după aproape un an. Postul va difuza din 25 iulie Iarna răzbunării. Producţia va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 18:00, interval ocupat în mod normal de La Măruţă. Emisiunea-tabloid prezentată de Cătălin Măruţă va intra în vacanţă.

Publicitate

REZUMAT.

Doi oameni de afaceri decid să-l ucidă pe partenerul lor, iar unicul martor al oribilei crime este chiar fiul victimei. Ucigaşii decid ca micuţul să aibă aceeaşi soartă ca tatăl său, însă cel angajat pentru a-l ucide nu poate duce la bun sfârşit misiunea şi îl trimite pe băiat departe de oraş.

După mulţi ani în care nu mai ştie nimic de originile sale, Efe se întoarce în oraşul natal şi descoperă că are un frate geamăn, care lucrează la vechea companie a tatălui lor şi este căsătorit cu iubita sa din copilărie. Când martorul crimei revine, ucigaşii decid să-l omoare, dar aceştia îl confundă cu fratele său geamăn.

Efe ia identitatea fratelui său şi se infiltrează în cercul celor care i-au distrus cândva familia. Serialul Iarna răzbunării urmăreşte pas cu pas dorinţa de răzbunare şi răscumpărare a lui Efe, dar şi lupta pentru dragostea care i-a fost refuzată încă din copilărie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Mai bine il difuzau dupa ce se termina Acces Direct. Asa aveau sansa sa fie pe 1 de la prima editie si sa provoace "dependenta"

Trimite un comentariu

sus