Skip to main content

Netflix va produce un film despre cazul Panama Papers

 
Netflix va produce un film despre cazul Panama Papers

Netflix a achiziţionat drepturile exclusive asupra cărţii scrise de cei doi jurnalişti germani, Frederik Obermaier and Bastian Obermayer, care au intrat primii în posesia celor 11,5 milioane de documente scurse din compania Mossack-Fonseca.

Publicitate

Compania americană a făcut această achiziţie din dorinţa de a produce un film despre cea mai mare scurgere de informaţii din istorie, scrie TheGuradian.com.

Filmul va vorbi despre modul în care cei mai bogaţi oameni ai lumii şi-au ascuns banii prin intermediul firmelor off-shore şi a unor strategii extrem de complexe de ocolire a taxelor, puse la cale cu ajutorul firmei de avocatură stabilită în Panama, una dintre cele mai mari companii din lume axată pe crearea de facilităţi financiare prin intermediul firmelor de tip off-shore.

"Aceasta este probabil cea mai importantă poveste politică a timpurilor recente", a declarat Ted Sarandos, responsabil de conţinut al platformei video (Netflix Chief Content Office ).

„Îmi imaginez că vor fi mai multe poveşti diferite şi unghiuri care se vor ivi din aceasta”, a adăugat acesta pentru The Guardian.

Nu a fost dezvăluit încă numele niciunui regizor, scenarist sau producător. Filmul Panama Papers va fi supravegheat însă de Casa de Producţie John Wells, compania de producţie a scriitorului, producătorului şi regizorului John Wells. Anul trecut acesta a regizat filmul „Burnt”, cu Bradley Cooper în rol principal.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    scuze pentru off topic, dar ce a facut ieri Protv cu serialul turcesc?

Trimite un comentariu

sus