Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: „Nu vă îmbolnăviţi de 1 august!”

 
PRESA DE AZI. România liberă: „Nu vă îmbolnăviţi de 1 august!”

Problemele din sistemul medical şi situaţia ţării privind modul în care sunt gestionate resursele energetice, cele mai importante subiecte din presa de azi.

Publicitate

România liberă deschide ediţia de azi cu situaţia tensionată din sistemul medical de stat. „Nu vă îmbolnăviţi de 1 august!

„Sistemul sanitar din România este aproape de explozie după ce Guvernul a adoptat modificarea, de la 1 august, a modului de plată a gărzilor pe care le efectuează doctorii peste norma legală”, scrie RL în prima pagină.

Adevărul: „Cum ne arde blestemul resurselor energetice

Cotidianul scrie în deschiderea ediţiei că „România dispune de resurse energetice, însă acestea nu sunt atât de abundente, iar o mare parte sunt extrase la preţuri necompetitive, se arată în proiectul de Strategie Energetică. Documentul recomandă creşterea conexiunilor cu alte ţări şi dă exemplu Austria şi Ungaria, state cu orientare către Rusia.”

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile presei de astăzi.

Gazeta sporturilor: „CHIX

„Giurgiuvenii au deschis scorul, Teixeira (7), apoi au fost dominaţi categoric şi au scăpat miraculos cu o remiză”, scrie GSP.

Libertatea: „Cu blestemul la psihiatrie

„Vali Răcilă, artist român de talie internaţională, şi-a dedicat viaţa pacienţilor cu boli mintale, cu care face terapie prin muzicăşi teatru, după ce s-a pregătit cu un reputat medic din marea Britanie”, scrie Libertatea în prima pagină.

Evenimentul zilei: „Spaima ofiţerilor în robă din Justiţie

Potrivit cotidianului, „printre informaţiile compromiţătoare în legătură cu magistraţii, în arhiva SIPA s-ar putea găsi şi unele indicii cu privire la apartenenţa sau apropierea unora de zona serviciilor secrete.”

Click!: „Ilie Micolov: ‘Trăiesc din mila vecinilor’

Conform ziarului tabloid, „solistul cu zâmbet jovial, care interpreta magistral refrenul ‘Dragoste la prima vedere’, se află pe marginea prăpastiei. Grav bolnav, Ilie Micolov (67 de ani) locuieşte singur, într-un apartament comunist, din zona Militari. La uşă îi mai bat, din când în când, câte un prieten ori câte un vecin, care îl ajută cu bani sau cu o farfurie de ciorbă.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus