Skip to main content

Pro TV lansează campania Inspectorul vacanţă, semnată de Andreea Braşovean şi Raluca Maniţă

 
Pro TV lansează campania Inspectorul vacanţă, semnată de Andreea Braşovean şi Raluca Maniţă

O nouă campanie în principalul buletin de ştiri de la Pro TV. Pe 1 august 2016, în cadrul jurnalului de la ora 19.00, echipa Ştirilor Pro TV lansează campania „Inspectorul vacanţă”, semnată de corespondentele Andreea Braşovean şi Raluca Maniţă.

Publicitate

"Campania face o radiografie a turismului românesc, prezintă investiţii deştepte şi locuri frumos puse în valoare, dar şi nereguli, preţuri mari şi bătaie de joc la adresa turiştilor. De la Gara de Nord, la Dunăre, litoralul românesc şi până la zona de munte, Andreea şi Raluca au explorat şi au văzut ce posibilităţi oferă aceste zone, dar şi care sunt cele mai mari nereguli găsite în fiecare", spun oficialii Pro TV.

Raluca Maniţă, una dintre jurnalistele care semnează campania Inspectorul vacanţă:


„Campania a însemnat o călătorie sub acoperire. Am descoperit locuri frumoase, dar am găsit şi zone cu care natura a fost darnică şi omul avar. Am vizitat locuri de poveste în care s-au investit bani puţini şi am vizitat locuri de coşmar în care s-au investit sume colosale. Avem munţi, dealuri, câmpii, lacuri şi râuri, cascade, mare şi nisip. Avem de toate! Avem peisaje incredibile, dar din păcate nu ştim să le preţuim şi să le promovăm.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    Cele mai frumoase reporterite de la Pro Tv realizeaza ancheta asta cu o tema de sezon. Clar e de urmarit

Trimite un comentariu

sus