Skip to main content

Reacţia RCS după ce a fost acuzată că bruiază semnalul Antenei: Intact nu a respectat parametrii de transmisie

 
Reacţia RCS după ce a fost acuzată că bruiază semnalul Antenei: Intact nu a respectat parametrii de transmisie

Compania telecom RCS&RDS reacţionează după ce a fost acuzată că ar fi bruiat semnalul Antenei 3, joi seara. Minute întregi emisiunile din prime-time ale Antenei 3 au avut imagine, dar pe fundal se auzea muzică. Problemele au fost de la grupul Intact, au spus reprezentanţii RCS, într-un punct de vedere solicitat de Paginademedia.ro.

Functionarea necorespunzatoare a canalelor de televiziune la care faceti referire a fost generata de catre Grupul Intact, ca urmare a nerespectarii parametrilor de transmisie agreati intre cele doua parti. Astfel, compania RCS & RDS nu se face raspunzatoare de situatia aparuta in seara zilei de 7 iulie. In acest moment, toate canalele de televiziune functioneaza corect si in parametri normali“, au declarant reprezentantii companiei RCS & RDS.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • In Tact In Tact
    muzica aceea era de la radio romantic.
    Si la ora asta pe satelit unde emite intact (16 grade est) e configurat sunetul de la radio romantic ca audio 2 pentru antena 3. In loc sa corecteze ce tot ei (intact) au gresit intai au facut scandal ca sunt altii aia care nu se pricep.
    Ar trebui sa-si ceara scuze intact astia pentru greseala.
  • Bogdan Bogdan
    Catre toti care iau partea Antenei 3: este vorba de parametrii negociati intre parti, adica RDS si Antena 3. E clar? N-are nici-o treaba contractul dintre A3 si UPC sau Focus sau mai stiu eu cine, unde s-au negociat alti parametri de transmisie. In plus, poate ca A3 a incalcat si contractul negociat cu ceilalti, dar aia sunt baieti buni si au corectat emisia, in timp ce RDS nu s-a simtit obligat sa faca asta. Oricum, ca regula generala: 90% din ce se spune la Antena 3 sunt minciuni si propaganda. Cand Antena 3 intra intr-un conflict cu cineva, sansele sunt ca celalalt sa aiba dreptate.
  • xcv xcv
    Desigur... la toata lumea era emisia OK numai la RDS nu erau „parametrii buni”. O firma de *** *** !
  • Ion Ion
    Cinstitii astia de la RCS-RDS... cu toti "partenerii" lor, de la Mitica Dragomir la Basescu si Kovesi...
  • ana ana
    Cand vom citi un singur articol pe paginademedia.ro care sa nu contina macar o eroare de typo? Nu exista nici macar un singur articol fara o eroare, parca o faceti intentionat. Chiar nu recititi niciodata textele?
  • Babacu Babacu
    Pensionari,relaxati-va! Nu-i bai ca se aude muzica la antena3. din pacate e la fel de falsa ca si vorbele spuse acolo !
  • qwerty qwerty
    Telekom de asemenea avea parametrii buni. cum naiba doar la RCS erau parametrii greșiți? hai sictir!
  • Mm Mm
    La UPC pe cablu erau buni "parametrii", la fel si pe satelit la Focus. Anul asta electoral va aduce alte si alte mizerii, atat in media cat si pe internet.

Trimite un comentariu

sus