Skip to main content

Reacţia TVR după dezvăluirile Oanei Stănciulescu: Obiectele la care se face referire au fost achiziţionate înainte de 2010

 
tvr
tvr

"Obiectele de inventar la care se face referire au fost achiziţionate înainte de anul 2010, prin contracte de sponsorizare. Acestea nu au fost încheiate de actualul management al TVR, care nu îşi poate asuma acţiunile fostelor conduceri", spun oficialii TVR într-un punct de vedere remis Paginademedia.ro, cu privire la scrisoarea trimisă de Oana Stănciulescu angajaţilor.

Publicitate

Conducerea TVR a răspuns prin intermediul serviciului de Comunicare spunând că unele informaţii "au fost prezentate trunchiat şi distorsionat şi aduc prejudicii de imagine televiziunii publice".

Reamintim, că Oana Stănciulescu, membru în Consiliul de Administraţie al TVR, le-a scris angajaţilor din postul public despre problemele pe care le-ar fi descoperit, la capitolul achiziţii, dar şi despre cum invitaţii ar fi plătiţi să apară în emisiuni, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, pe larg, punctul de vedere al conducerii Televiziunii Române:

"Referitor la informaţiile furnizate de unul dintre membrii Consiliului de Administraţie al SRTv, precizăm următoarele:

Obiectele de inventar la care se face referire au fost achiziţionate înainte de anul 2010, prin contracte de sponsorizare. Acestea nu au fost încheiate de actualul management al TVR, care nu îşi poate asuma acţiunile fostelor conduceri.

În ceea ce priveşte situaţia celor 56 de documente complexe (zeci de pagini, care necesită o muncă de sistematizare) pe care membrii CA le-au solicitat în cadrul şedinţelor Consiliului, un număr de 25 materiale le-au fost puse deja la dispoziţie, iar pe celelalte urmează să le primească în cel mai scurt timp, fiind în lucru.

Referitor la solicitarea de a primi rapoartele Curţii de Conturi, precizăm că aceste documente sunt publice, în forma prezentată pe site-ul instituţiei, conform legislaţiei în vigoare.

În legătură cu celelalte informaţii, precizăm că acestea au fost prezentate trunchiat şi distorsionat şi aduc prejudicii de imagine televiziunii publice."

Scrisoarea Oanei Stănciulescu poate fi citită pe larg AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Pai conducerile care s-au perindat din 2010 pana acum (inclusiv actuala) de ce nu au trimis catre DNA sesizari legate de mizeriile astea? "Vai,dar noi nuuu" insa nici nu fac nimic sa fie pedepsiti cei care au facut asta. Si sa ceara si recuperarea prejudiciului, ca sa nu le mai arda altora sa ingroape TVR pe salarii grase, cumparand creme ***
  • livia pila livia pila
    Sa ne explice numita Radu Irina in ce temei si pe ce criterii de performanta profesionala l-a desemnat pe numitul Calota Cornel director interimar la Studiourile Centrale. Probabil; ***. Penibila la maximum ceasta fiinta.
  • livia pila livia pila
    Intotdeauna vin sefi aserviti politic, fac ce trebuie sa faca pentru partid, pleaca, iar cand apar discutii mai apoi, conducerea de la momentul respectiv nu-si asuma ce au facut ceilalti, nu intreprinde actiuni in defavoarea celor care au fost inainte, pentru ca toti sunt in aceeasi barca.

    In acest fel a ajuns TVR in pragul inchiderii iminente.
  • TVR TVR
    In iunie adevarul scria despre irina radu cum ca a inceput sa-si achite datoriile politice, propunandu-l pe Calota director tvr2:

    http://adevarul.ro/news/eveniment/irina-radu-ainceput-plata-datoriilor-politice-1_5753df865ab6550cb8a7cf80/index.html

    Replica psd-istei radu a fost foarte dura, negand vehement.

    Acum Calota a fost instalat director interimar la directia studiouri centrale.

    Doamna radu cerea tacit insolventa, iar la o luna dupa spune ca nu doreste acest lucru.

    Zilele trecute CA a aprobat planul de reducere al cheltuielolor cu salariile, asta insemnand ori reduceri de personal ori concedieri masive.

    Apocalipsa se apropie pentru TVR care nu are nicio sansa de a mai supravietui in forma actuala.

    Multumim pentru atentatul la siguranta nationala cercetailor/ condamnatilor penal CP Tariceanu, Georgica Severin, Liviu Dragnea.

    Oare serviciile de informatii sunt atat de slabe in Romania?

Trimite un comentariu

sus