Skip to main content

Serial nou la Acasă TV. Trandafirul negru rămâne cu o sigură difuzare

 
Serial nou la Acasă TV. Trandafirul negru rămâne cu o sigură difuzare

Serial nou în grila postului Acasă TV. Postul a programat, din 25 iulie, telenovela mexicană Intrigi în Paradis.

Publicitate

REZUMAT Intrigi în paradis.

Proprietarul plantaţiei de cafea El Paraiso, Mauro Montesinos (José Elías Moreno), se îndrăgosteşte de Florencia Martinez, dar iubirea lor este imposibilă deoarece bărbatul descoperă că o veche prietenă, Lucrecia (Diana Bracho), este însărcinată cu copilul său.

Mauro se căsătoreşte cu Lucrecia fără să o iubească şi împreună au patru copii. De cealaltă parte, Florencia se mărită cu David (Abraham Ramos), administratorul plantaţiei El Paraiso, şi au împreună o fiică.

Într-un vârtej de neînţelegeri şi accidente, Florencia şi David mor, iar fiica lor, Amaya, rămâne neajutorată. Treizeci de ani mai târziu, Maximiliano Montesino (Cristian de la Fuente), fiul lui Mauro, se îndrăgosteşte de frumoasa Amaya (Karyme Lozano), cu toate că aceasta este căsătorită şi are un copil. Cesar (Flavio Medina), băiatul cel mare al lui Mauro, descoperă că Amaya este fiica femeii pe care tatăl său a iubit-o în tinereţe şi încearcă să o seducă, începând o adevărată luptă cu propriul său frate.

Amaya află trecutul părinţilor ei, dar şi faptul că Lucrecia ar putea fi implicată în moartea acestora şi gândeşte un plan amplu de răzbunare. Amaya şi Maximiliano trebuie să înfrunte foarte multe greutăţi pentru a descoperi dacă dragostea lor este mai presus de resentimente, răzbunare şi ura care le-a marcat destinul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vali Vali
    Puneți audientele serialelor pe luna mai si iunie.

Trimite un comentariu

sus