Skip to main content

TVR a propus data de 18 septembrie pentru Teledonul ”Cuminţenia Pământului”

 
Cuminţenia Pământului
Cuminţenia Pământului

Televiziunea Română a propus data de 18 septembrie pentru realizarea unui teledon menit să sprijine campania ”Cuminţenia Pământului”, iar Ministerul Culturii urmează să dea un răspuns în această privinţă, potrivit informaţiilor oferite agenţiei de presă News.ro de producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea.

Publicitate

Reprezentanţi ai TVR şi ai Ministerului Culturii au discutat, ieri, în legătură cu organizarea unui teledon pentru sprijinirea campaniei de achiziţionare a operei ”Cuminţenia Pământului”, de Constantin Brâncuşi.

”Toată producţia va fi suportată de televiziunea publică”, a spus, pentru News.ro, Cristian Zgabercea. ”S-a propus data de 18 septembrie, iar acum ministerul trebuie să se hotărască şi să dea un răspuns”.

Teledonul va face parte din campania de comunicare ”Cuminţenia Pământului”, de care se ocupă grupul GMP, şi care cuprinde spoturi radio şi TV. În plus, ar urma să fie demarată donarea prin SMS.

Suma strânsă până în prezent în conturile celor opt bănci implicate în campanie este de 267.595 de euro, potrivit anunţului făcut de ministerul Culturii pe 1 iulie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Iar are Irina Radu idei interesante. O sfatuieste eficient amicul ei, Calota Cornel!
  • Thea cu th Thea cu th
    Dar e minunat! Se vor cheltui vreo 200.000 euro din bani publici cu realizarea teledonului si se vor colecta vreo 50.000...
  • gigi gigi
    Alo! TVR, Ministerul Culturii! Mai sunteti multi cu idei din astea geniale de prostit romanii? Pomanagiilor!

Trimite un comentariu

sus