Skip to main content

Un nou serial turcesc la Happy Channel, Elif

 
Un nou serial turcesc la Happy Channel, Elif

Happy Channel continuă linia de seriale turceşti cu o nouă producţie. Este vorba despre Elif, o producţie care va intra în grila postului de la 1 august. Serialul va fi difuzat în fiecare seară de la ora 21.00

Publicitate

Povestea noului serial de la Happy Channel

Producţia "Elif" spune povestea unei fetiţe de numai 6 ani. Ajunsă la ferma unei familii bogate, familia Emiroglu, micuţa va lucra aici pe post de servitoare, fără a se cunoaşte faptul că ea este de fapt fiica principalului moştenitor. Melek, mama sa, a trăit în urmă cu şase ani o poveste de dragoste cu Kenan, fiul cel mare al familiei Emiroglu. Pentru că nimeni nu a fost de acord cu relaţia lor, femeia a fost alungată şi ameninţată cu moartea. Kenan nu a ştiut nimic despre toate astea, iar în prezent habar nu are de existenţa acestuicopil.

Transmisă deja în şase ţări, în afară de Turcia, (Pakistan, Indonesia, Grecia, Bosnia-Herţegovina, Serbia şi Columbia) serialul este produs de Fremantle.

Succesul de care s-a bucurat "Elif" este dovedit şi de faptul că Indonesia a decis chiar să realizeze şi o variantă proprie a acestei poveşti, cu distribuţie locală, dupa succesul de care s-a bucurat această productie. Şi o televiziune din Grecia a achiziţionat acest serial pe care îl va difuza din toamnă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sara sara
    Victoria Haiduc, cred ca ai probleme de sanatate. Un om sanatos , daca nu-i place ceva schimba canalul. Nimeni nu te obliga sa te uiti la un serial daca te afecteaza emotional. Nimeni nu-ti da dreptul insa sa vorbesti in numele altora. Eu urmaresc cu placere acest serial, imi plac actorii, muzica, si personajele. Nu e primul serial turcesc pe care-l urmaresc si o fac cu placere. Imi pare rau insa ca fiind in alta tara decat Romania, nu-l mai pot urmari online, cu traducere. De la episodul 155 nu l-am mai putut urmari. Nu stiu ce se intampla.
  • Victoria Haiduc Victoria Haiduc
    Pentru numele lui Dumnezeu???!!!
    Incetati difuzarea acestui serial. Actorii joaca sub orice critica, muzica de fundal este oribila si, de multe ori, acopera replicile actorilor, machiajul ii face pe acestia sa semene cu zombi.
    Si, ceea ce este si mai ingrozitor, o armata de personaje s-au adunat sa chinuiasca un biet copil nevinovat.
    Nu vedeti ca dati idei unor posibili dementi cu aceste personaje sinistre interpretate de actori prosti???
    Care este mesajul educativ, informativ, cultural etc. al acestui scenariu de 0 bani???!!!!
    Alo, Melek a fost casatorita cu Kenan!!!!!!!!
    Iata ca pana si turcii nu au difuzat acest serial sinistru.
  • patrascoiu gheorghe patrascoiu gheorghe
    bună ziua, cu respect vă adresez rugămintea de a mă informa cind se va relua difuzarea serialului elif care a fost întrerupt fără a ne da da alte informaţii.

    Cu mulţumiri

Trimite un comentariu

sus