Skip to main content

Un nou sezon al emisiunii Monştrii apelor, de la finalul acestei săptămâni pe Discovery Channel

 
Un nou sezon al emisiunii Monştrii apelor, de la finalul acestei săptămâni pe Discovery Channel

Discovery Channel va lansa la finalul acestei săptămâni un nou sezon al programului Monştrii apelor, realizat de biologul şi perscarul extrem Jeremy Wade. Emisiunea va fi difuzată începând din 24 iulie, în fiecare duminică, de la ora 23.00.

Publicitate

Detectiv de apă dulce, biolog şi pescar extrem, Jeremy Wade şi-a petrecut trei decenii din viaţă călătorind pe râuri din întreaga lume, în căutarea devoratorilor de oameni care stau la pândă în adâncurile unor râuri şi lacuri din cele mai ostile zone ale globului.

Acum, Wade îşi va folosi cunoştinţele fără rival ca să se avânte într-o zonă necunoscută până acum pentru el şi pentru fanii programului Monştrii apelor întinderile uriaşe ale oceanelor planetei, potrivit oficialilor Discovery Channel.

Sezonul 8 încheie aventurile lui Jeremy Wade, care pleacă să investigheze prădători subacvatici vinovaţi de atacuri mortale şi cazuri de dispariţii nerezolvate.

În primul episod al noului sezon, “Demonul din adâncuri”, Jeremy se confruntă cu legenda unuia dintre cei mai vechi şi mai cunoscuţi monştri marini din istorie – şarpele de mare.

În căutările sale, Jeremy merge de la Canalul Mânecii până în Thailanda şi Franţa. Pe parcursul sezonului, Jeremy ajunge în mai multe zone exotice între care Peru, Australia, Mexic şi Bahamas.

Jeremy Wade:

“Au trecut 30 de ani de când am prins primul meu monstru de apă. Din acel moment, interesul meu pentru făpturile subacvatice s-a transformat într-o obsesie. În acest sezon, ies total din zona mea de confort şi mă bazez nu numai pe experienţa acumulată, ci şi pe imaginaţia mea dezlănţuită, investigând relatări incredibile, mituri şi legende despre făpturile din oceanele noastre. Inutil să mai spun, de-abia aştept să plonjez în adâncurile saline şi să mă întâlnesc faţă în faţă cu noi monştri acvatici, pe care nu i-am mai văzut niciodată până acum.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus