Skip to main content

VIDEO. VH1 Classic se va rebrandui în MTV Classic şi va difuza ”Beavis & Butt-Head”, ”Jackass” şi ”Punk’d”

 
VIDEO. VH1 Classic se va rebrandui în MTV Classic şi va difuza ”Beavis & Butt-Head”, ”Jackass” şi ”Punk’d”

Postul de televiziune VH1 Classic va trece printr-un proces de rebranding, devenind MTV Classic, şi va difuza începând din 1 august o serie de emisiuni celebre din anii '90, precum ”Beavis & Butt-Head”, ”Jackass” şi ”Punk’d”, potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

Publicitate

Pe 1 august se împlinesc 35 de ani de la lansarea postului original MTV. Acest proces de rebranding face parte din strategia postului MTV de a se concentra din nou asupra ”rădăcinilor sale muzicale".

MTV Classic se va lansa cu MTV Hour One, primul program din istoria MTV, care a fost realizat din 1981. Apoi va difuza un maraton dintr-un program în care apar Bob Dylan, Alice in Chains, Oasis, Nirvana şi mulţi alţii.

Vor fi scoase din arhivele MTV şi o serie de emisiuni celebre, precum ”Daria”, ”Beavis & Butt-Head”, ”Aeon Flux”, ”Run’s House”, ”Pimp My Ride”, ”Cribs”, ”Jackass”, ”Punk’d”, ”Wonder Showzen” şi ”Clone High”.

Segmentul de primetime va fi dedicat serialelor animate, precum ”Daria”, ”Beavis & Butt-Heard” şi ”Aeon Flux”.

În fiecare vineri, în primetime vor fi difuzate emisiuni muzicale clasice, precum ”MTV Unplugged” şi ”Storytellers”, dar şi concerte live.

Promo-ul postului MTV Classic

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • De la 1 august, dar din ce an??!! Suntem în 2 august şi VH1 Classic emite bine mersi.
  • sigur este rebrand si pentru Europa? ca eu am gasit doar pentru USA.

Trimite un comentariu

sus