Skip to main content

VIDEO. Michelle Obama, în maşină alături de James Corden de la CBS. Clipul a strâns milioane de vizualizări

 
VIDEO. Michelle Obama, în maşină alături de James Corden de la CBS. Clipul a strâns milioane de vizualizări

Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite, a acceptat invitaţia lui James Corden, gazda emisiunii "The Late Late Show" de pe CBS, de a participa la momentul de "Carpool Karaoke", în care acestea conduce şi cântă alături de diverse celebrităţi.

Publicitate

Clipul care surpinde momentul cu soţia preşedintelui Statelor Unite a strâns peste 14 milioane de vizualizări doar pe pagina oficială de YouTube a emisiunii "The Late Late Show with James Corden".

În timp ce Ted Cruz era huiduit pe scena de la Convenţia Republicană Naţională şi Melania Trump "se lupta" cu acuzaţiile de plagiat, Prima Doamnă a Statelor Unite "injecta" umor pe scena politică din SUA, cu ajutorul realizatorului TV James Corden, scrie The Guardian. Momentul a fost înregistrat luna trecută şi difuzat în urmă cu două zile pe CBS.

Michelle Obama a fost luată din faţa Casei Albe şi, după un scurt tur al împrejurimilor, aceasta a început să cânte şi să danseze alături de gazda emisiunii.

Cei doi pot fi văzuţi cântând pe "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours", de Stevie Wonder şi pe "Single Ladies" de la Beyonce.

A urmat apoi "This Is For My Girls", un imn despre puterea femeilor, menit să promoveze accesul complet la educaţie peste tot în lume, moment în care celor doi li se alătură, de pe bancheta din spate chiar Missy Elliot. Împreună cu aceasta cei doi cântă şi hitul lui Missy "Get Your Freak On".

Michelle Obama a vorbit şi despre iniţiativa ei "Let Girls Learn" (Lăsaţi fetele să înveţe), prin care promovează accesul fetelor la educaţie, în întreaga lume.

"Vom face o călătorie importantă în Liberia, Maroc şi Spania. Chiar în acest moment, la nivel global, sunt 62 de milioane de fete care nu merg la şcoală din diverse motive. Foarte multe lucruri ar putea fi îndreptate în această lume dacă fetele ar avea acces la educaţie şi ar avea putere de decizie asupra propriilor vieţi. Mesajul meu către copii este 'nu priviţi educaţia ca pe ceva lipsit de importanţă şi la care aveţi acces oricum, pentru că sunt fete în această lume care luptă până la moarte pentru educaţia de care avem noi parte, ele ar face orice, ar muta munţii din loc pentru a avea asta'", a spus Prima Doamă a Statelor Unite.

Prima doamnă a mărturisit că ultima oară când a stat pe locul din faţă al maşinii ascultând muzică a fost atunci când fiica sa mai mare, Malia, a învăţat să conducă. "Doar o dată în şapte ani şi jumătate", a precizat Michelle.

Carool Karaoke este o secţiune a emisiune lui Corden de la CBS Late Late Show în care apar diverse celebrităţi pentru conversaţii sau pentru a fredona melodii. Printre invitaţii care s-au urcat în maşina lui Corden se numără: Adele, Justin Bieber, One Direction, Elton John şi trupa Red Hot Chilli Peppers.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus