Skip to main content

Vodafone a lansat aplicația 4GTV pentru mobil

 
Vodafone a lansat aplicația 4GTV pentru mobil
Colaj realizat de Paginademedia.ro

Compania Vodafone a lansat recent aplicația de mobile 4GTV. Aplicația poate fi accesată prin contul de My Vodafone și are în meniu secțiuni precum TV Live (o serie de televiziuni disponibile gratuit), Ghid TV, HBO GO, Zonga și Filme. 

În secțiunea filme de Hollywood, 4GTV are deja disponibile peste 50 de titluri. În aceeași explicație poate fi accesată și platforma HBO GO. 

La secțiunea Live TV, la care sunt prezentate în steaming 18 posturi locale și străine, printre care National TV, posturile TVR, Favorit, Kiss TV,  B1 TV, TV5, France24. Lipsesc însă aproape toate canalele din top 10, Pro TV, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Kanal D. 

Publicitate

Reamintim că Vodafone a informat, luna trecută, Consiliul Național al Audiovizualului în legptură cu lansarea unui serviciun video la cerere, după cum paginademedia.ro a scris AICI

Potrivit documentelor consultate de Paginademedia.ro, 4GTV va fi un serviciu mixt, disponibil în România, care va putea fi accesat pe bază de acces la internet. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu stiu ce s-a intamplat cu programul .a fost instalat .iar de o saptamana adisparut. nu-l mai pot utiliza.va rog sa remediati problema cntactului va multumesc
  • Ma asteptam la mai mult de la Vodafone! O asemenea companie lanseaza in 2016 un serviciu care este mult in urma Telekom sau RCS ca oferta. Nu stiu cine mai este intresat de tvr sau National tv.

Trimite un comentariu