Skip to main content

Vodafone a lansat aplicaţia 4GTV pentru mobil

 
Colaj realizat de Paginademedia.ro
Colaj realizat de Paginademedia.ro

Compania Vodafone a lansat recent aplicaţia de mobile 4GTV. Aplicaţia poate fi accesată prin contul de My Vodafone şi are în meniu secţiuni precum TV Live (o serie de televiziuni disponibile gratuit), Ghid TV, HBO GO, Zonga şi Filme.

Publicitate

În secţiunea filme de Hollywood, 4GTV are deja disponibile peste 50 de titluri. În aceeaşi explicaţie poate fi accesată şi platforma HBO GO.

La secţiunea Live TV, la care sunt prezentate în steaming 18 posturi locale şi străine, printre care National TV, posturile TVR, Favorit, Kiss TV, B1 TV, TV5, France24. Lipsesc însă aproape toate canalele din top 10, Pro TV, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Kanal D.

Reamintim că Vodafone a informat, luna trecută, Consiliul Naţional al Audiovizualului în legptură cu lansarea unui serviciun video la cerere, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Potrivit documentelor consultate de Paginademedia.ro, 4GTV va fi un serviciu mixt, disponibil în România, care va putea fi accesat pe bază de acces la internet.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • d0brescu camelia d0brescu camelia
    nu stiu ce s-a intamplat cu programul .a fost instalat .iar de o saptamana adisparut. nu-l mai pot utiliza.va rog sa remediati problema cntactului va multumesc
  • Bogdan P Bogdan P
    Este Inca beta, nu este lansat comercial, de asta este oferta încă sărăcăcioasă...
  • Adi Adi
    Ma asteptam la mai mult de la Vodafone! O asemenea companie lanseaza in 2016 un serviciu care este mult in urma Telekom sau RCS ca oferta. Nu stiu cine mai este intresat de tvr sau National tv.

Trimite un comentariu

sus