Skip to main content

Agenţia News.ro, parteneriat cu firma de monitorizare mediaTRUST. Companiile vor oferi pachete integrate

 
Agenţia News.ro, parteneriat cu firma de monitorizare mediaTRUST. Companiile vor oferi pachete integrate

Agenţia de presă News.ro a semnat un parteneriat cu agenţia de monitorizare mediaTRUST, "prin care cele două instituţii vor colabora pentru a oferi abonaţilor servicii integrate".

Publicitate

"Prin acest parteneriat, cele două agenţii răspund nevoilor clienţilor de a avea, în acelaşi pachet, atât servicii specifice agenţiei de presă, precum fluxuri de ştiri pe toate domeniile, comunicate şi fotografie de presă, cât şi servicii complete de monitorizare: internet, social media, presă scrisă, radio şi TV", explică oficialii News.ro.

Cristian Dimitriu, directorul general al News.ro:

”Încă de la lansare, am ascultat ceea ce doresc clienţii noştri şi ţinem cont de solicitările lor. Parteneriatul cu mediaTRUST vine ca parte a strategiei noastre de a oferi pachete complete şi complexe de servicii, şi de a ne mări portofoliul de clienţi corporate şi instituţionali. Calitatea acestor servicii este elementul diferenţiator pe o piaţă competitivă pe care ne impunem deja şi în care vom continua să impunem standarde înalte.”

mediaTRUST: ”Dorim ca împreună să oferim clienţilor un pachet de servicii premium complet, care să răspundă pe deplin cerinţelor acestora”, a precizat directorul general al mediaTRUST, Bogdan Apostol.

News.ro a încheiat şi un parteneriat cu agenţia foto Inquam Photos, prin care furnizează, în timp real, fotografie de presă de la evenimentele relevante din Bucureşti şi din ţară.

Agenţia de monitorizare mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă acces la informaţiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, online, radio şi TV) din România.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Şi poate că vă veţi plăti şi toate taxele la stat , nu ca la Mediafax !

Trimite un comentariu

sus