Skip to main content

Antena 3, ştire cu Profesorul Voiculescu: „Se împlinesc doi ani de când nu e alături de cei dragi”

 
Antena 3, ştire cu Profesorul Voiculescu: „Se împlinesc doi ani de când nu e alături de cei dragi”

Ştiri, marca Antena 3: Cum vrea să-i „ajute” Dan Voiculescu pe „tinerii întreprinzători”. Postul a difuzat astăzi o ştire cu Dan Voiculescu care a lansat „o provocare pentru tinerii cu iniţiativă”, pe care vrea să-i ajute să-şi construiască propria afacere.

Publicitate

„Îmi puteţi transmite la adresa cabinet @ danvoiculescu.ro ideile voastre, dacă aveţi disponibilitatea de a munci mult şi bine. Fiicele mele mi le vor printa, iar eu vă voi răspunde în scris, fiecăruia în parte”, a scris Voiculescu pe blogul personal.

În acelaşi context, el aminteşte şi semnificaţia zilei de 8 august: Se împlinesc doi ani de când nu e alături de cei dragi, titrează Antena 3.

Reamintim că Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fost condamnat în urmă cu doi ani la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ves Ves
    Indiferent ce vrea sa faca in viitor, pentru el viitorul inseamna dupa ce isi ispaseste pedeapsa. Doar poate va dezvolta proiectele de acolo impreuna cu multi altii care au facut multe manevre de acest gen. Sper ca langa el sa ajunga si cei care sunt acum prin politica si fura fara nerusinare. Asa cum nu demult un alt securit ne preda lectii de moralitate iar el fura si trafica influenta si aici fac referire la Rosca Stanescu un puscariabil care acum apare pe la televiziunile lui felix dar si la ghita. Cat de moral este ca ei sa fie vectori de imagine?
  • ana ana
    Sa-i ajute pe tineri sa construiasca propria afacere.Cum sa o construiasca ?Ca el si tot *** prin furt,minciuna ,denigrare si santaj?"Dom' profesor",asa un pic de jena ,de rusine nu va strabate?Cu siguranta nu.
  • geo geo
    La mulți ani, cu sănătate, Profesore !
  • Cristian Cristian
    In ce tara traim ... ne aminteste un post de televiziune de un mare hot , saracul... . Eu ii doresc sanatate sa poate executa si anii urmatori de puscarie . Tare mi-e teama ca se v-a imbolnavii. A , era sa uit , ii mai doresc sa-i tina companie cat mai multi colegi din parlamentul lui iubit .
  • Iulian Iulian
    @Iuli: tu ai citi articolul? Omul zice clar ca i le printeaza fiicele și el răspunde în scris.

    O fi mega corupt împreună cu toate antenele dar asta are voie să facă.
  • david david
    Se implinesc 2 ani. Deci mai are 8. Sanatate sa ii duca pe toti. Si adevarul s-a aflat la proces (de care a fugit cat de mult a putut).
  • Cristi Cristi
    "Profesorul" e tot nume de familie, sau asa scriu doar lingaii?
    Apropo, ce prea, mai exact, "profesorul"?
  • Iuli Iuli
    Este la inchisoare si are voie pe internet? Are voie sa sune in direct? Ciudate legile.

Trimite un comentariu

sus