Skip to main content

Bilanţ UPC. Venituri de aproape 40 de milioane de euro în şase luni. Câţi abonaţi are compania

 
Bilanţ UPC. Venituri de aproape 40 de milioane de euro în şase luni. Câţi abonaţi are compania

UPC România, parte a Liberty Global, a raportat în primul semestru al acestui an venituri de 38,3 milioane de euro (170,8 milioane de lei), potrivit rezultatelor financiare anunţare recent de companie.

Publicitate

Veniturile sunt cu 10% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015, anunţă reprezentanţii companiei într-un comunicat.

În plus, compania a ajuns la un număr total de 1,2 milioane de abonaţi la serviciile de televiziune, prin cablu analogic, digital sau DTH.

Robert Redeleanu, CEO UPC România: „În continuare, una dintre priorităţile noastre este acoperirea unei arii cât mai extinse la nivelul României şi vom investi susţinut în extinderea şi modernizarea reţelei. De asemenea, în această toamnă, avem în plan lansarea de noi servicii digitale superioare, susţinând astfel strategia noastrã de a le oferi clienţilor conectivitate şi divertisment pe orice ecran la cele mai înalte standarde.”

Abonaţii UPC:

  • 1.236.800 de abonaţi pentru serviciile de televiziune. Dintre aceştia, 344.900 au DTH, 617.300 sunt abonaţi la cablu digital, iar 274.600 au cablu analogic.
  • 512.300 de abonaţi la Internet
  • 432.900, abonaţi la telefonie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zara zara
    asa de muti prosti sunt abonati la mizeria de upc ?doamne fereste sper sa-i termine consilil concurentei pe acesti snapani.
  • bau bau bau bau
    au crestere de venituri pentru ca au facut achizitii de firme locale de televiziune in diferite orase. Defapt sunt pe pierdere la general, nu pe profit
  • Mihaela Mihaela
    Pe mine ma interesau salariile! La preturi ca in vest, salariile ar trebui sa fie pe masura...
  • Gabi Gabi
    Sunt cei mai buni de pe piata! Cine ii vorbeste de rau, nu e corect! Au investit mereu pentru imbunatatirea serviciilor si se vede. Sunt abonata de ani de zile si nu am avut probleme. Iar de cand am si DVR e grozav, pentru ca imi inregistrez tot ce vreau, la orice ora si urmaresc cand am timp.
  • Florin Florin
    Upc au servicii foarte slabe din punct dw vedere calitativ, internet slab se intrerupe des nu dau explicatii de ce si cum se intrereupe, dar daca ai intarziat plata o zi iti trimit sms ca ai penalizari 0,5% pe zi :(
  • borda borda
    @geo: evident sunt mai mulți. De câțiva ani sunt numai în creștere mai ales pe cablu și net. Toate cifrele sunt postate detaliat pe pagina oficială Liberty Global http://www.libertyglobal.com/
  • geo geo
    Și o comparație cu finele anului trecut ...cum stau cu abonații, mai mulți sau mai puțini ?

Trimite un comentariu

sus