Skip to main content

Mihai Duţă şi Cătălin Prisăcariu, numiţi senior editori la România liberă. Sabin Orcan: Vor mai urma şi alte schimbări

 
Mihai Duţă şi Cătălin Prisăcariu, numiţi senior editori la România liberă. Sabin Orcan: Vor mai urma şi alte schimbări

Jurnalistul Mihai Duţă, cel care a ocupat funcţia de senior editor la B1 TV, a revenit în presa scrisă după patru ani pe TV. El s-a alăturat, de la 1 august, echipei România liberă, având poziţia de senior editor pe zona de eveniment.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Duţă a confirmat numirea în noua funcţie şi plecarea de la postul B1 TV, la care a fost senior editor din 2012. „Nu mai am contract cu B1 TV, dar voi merge la TV acolo unde sunt invitat. Prima invitaţie a venit chiar de la B1”, a spus el pentru Paginademedia.ro.

Tot la România liberă va veni şi jurnalistul Cătălin Prisăcariu, care va conduce departamentul de Investigaţii.

Contactat de Paginademedia.ro, Sabin Orcan a spus că urmează mai multe transferuri la România liberă: „La temelia noii echipe, pe lângă cei din redacţie, sunt Cătălin Prisăcariu şi Mihai Duţă, seniori editori, iar Marian Gârleanu şi Petru Zoltan s-au alăturat departamentului investigaţii. Vor mai fi transferuri şi surprize.”

„Urmează schimbări mari la tot ce înseamnă print şi online la România liberă. Le vom anunţa în următoarele săptămâni”, a mai declarat Orcan.

Totodată, el a precizat că întregul grup de presă, din care fac parte mai multe reviste, Academia Caţavencu şi România liberă, se va muta cu sediul la Casa Presei Libere. În prezent, redacţia România liberă, funcţionează într-un spaţiu din zona comunei Căţelul, acolo unde este şi tipografia.

Carte de vizită Mihai Duţă

Mihai Duţă a intrat în presă în 1997, la ziarul Naţional. A urmat Cotidianul, în perioada 1998 - 2001, iar apoi a trecut la ziarul Independent, la care a lucrat până în 2005.

Din 2005, el a fost numit şeful departamentului Eveniment, la ziarul Adevărul, funcţie pe care a ocupat-o până în ianuarie 2012, când s-a alăturat echipei B1 TV.

Mihai Duţă a avut emisiunea Talk B1 TV până la începutul acestui an, când televiziunea de ştiri şi-a schimbat grafica şi grila de programe. După acest moment, Mihai Duţă a apărut pe post în calitate de jurnalist comentator.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus