Skip to main content

Ce televiziuni au trimis corespondenţi în localităţile din Italia afectate de cutremur

 
Ce televiziuni au trimis corespondenţi în localităţile din Italia afectate de cutremur

Trei corespondenţi din România au ajuns deja în localităţile italiene afectate grav de cutremurul produs în noaptea de marţi spre miercuri în centrul Penisulei Apenine.

Publicitate

Cătălin Radu Tănase oferă detalii despre catastrofă, în direct, la Ştirile Pro TV, Adrian Cojocaru relatează de la faţa locului pentru Digi 24, iar Sabina Iosub transmite informaţii live pentru Antena 3 şi Antena 1. Televiziunea Română se pregăteşte şi ea să trimită o echipă în Italia, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Interesul televiziunilor româneşti pentru acest eveniment nefericit este unul uşor de intuit. Potrivit celor mai recente date, în cutremurul produs în centrul Italiei şi-au pierdut viaţa şase conaţionali şi mai mulţi sunt daţi dispăruţi. Cel mai recent bilanţ arată că în urma calamităţii au murit 267 de persoane.

Despre misiunea corespondenţilor români în Italia

Corespondentul Ştirilor Pro TV Cătălin Radu Tănase relatează din Amatrice şi Pesca del Tronto, cele două localităţi distruse aproape în totalitate de cutremurul care a făcut victime şi printre românii aflaţi acolo. Jurnalistul are misiunea de a intra în direct la Stirile Pro TV cu ultimele noutăţi, direct de la locul tragediei.

Adrian Cojocaru şi echipa Digi24 se află de ieri în Italia, de unde relatează despre comunităţile distruse, localităţile puse la pământ de calamitatea de acum două zile din Italia şi despre operaţiunile de salvare în care sunt implicaţi mii de oameni. Jurnalistii Digi24 vor merge şi în comunităţile de români din zonele afectate de cutremurul devastator, potrivit oficialilor televiziunii de ştiri a grupului RCS&RDS.

Sabina Iosub este trimisul special al Antenei 3 în Italia, dar va relata şi pentru Observatorul Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ady Ady
    Tvr - ul nu ar nai trebui să se obosească, dacă nu a făcut-o până acum, câte cutremure, replici să mai fie. Cum se zice la scoală, să stea acolo în bancă

Trimite un comentariu

sus