Skip to main content

Cele mai distribuite corespondenţe de la RIO: Tolontan şi Chioţea, sute de share-uri

 
Facebook-Hepta 2
Facebook-Hepta 2

RIO 2016. Corespondenţele lui Cătălin Tolontan, redactorul-şef de la GSP, şi ale lui Dorin Chioţea, de la Realitatea TV, au generat sute de share-uri pe Facebook. Cei doi sunt câţiva din delegaţia de jurnalişti români care transmit de la Jocurile Olimpice de vară ce se desfăşoară la Rio.

Publicitate

„Băiatul care a fluierat în biserică”, o poveste scrisă de Tolontan despre înotătorul Robert Glinţă, tânărul de 19 ani care a ieşit pe locul opt la înot 100 de metri spate, a avut peste 700 de share-uri pe Facebook. Şi alte postări ale jurnalistului Cătălin Tolontan au avut sute de ditribuiri. În special dezvăluirile despre echipamentul cu probleme al sportivilor români care au mers la Jocurile Olimpice.

Dorin Chioţea, aflat şi el la Rio din partea Realitatea TV, a scris un text distribuit de 928 de ori, despre eşecul României la Rio.

„Thailanda, Vietnam, Kosovo, Indonezia, Filipine, Ungaria, Coreea de Nord şi Uzbekistan privesc de sus România în clasamentul pe medalii la aceste Jocuri Olimpice care sunt pe cale să parafeze certificatul de DECES al sportului de mare performanţă la noi”, a scris jurnalistul de la Realitatea TV.


Cum poţi să visezi la medalii la înot când Budapesta are 300 (TREI SUTE) de bazine olimpice, în tmp ce noi avem vreo 5 în toată ţara? Cum naiba să faci lot de canotaj când tu ai 400 de copii, juniori şi seniori în toată România în timp ce Londra trimite pe Tamisa 80 de echipaje 8+1 la o regata amărâtă? Cum poţi să cunoşti nivelul adversarilor dacă tu nu mergi la turnee? Cum să reuşeşti să fii cronic mai bun dacă tu faci selecţii pe pile de la copilaşi încolo?”, se întreabă jurnalistul în postarea sa.

O altă Postare a lui Dorin Chioţea a fost distribuită în nici 24 de ore de peste 1.700 de ori, despre banii pe care îi primesc sportivii de la Olimpiadă.

Dorin Chioţea:

Cătălin Tolontan:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    va rugam nu uitati si de celelalte sinteze.

Trimite un comentariu

sus