Skip to main content

Cofondatoarea Huffington Post părăseşte grupul care îi poartă numele

 
Cofondatoarea Huffington Post părăseşte grupul care îi poartă numele

Arianna Huffington, unul dintre co-fondatoarii publicaţiei Huffington Post, va părăsi în următoarele săptămâni grupul de presă, pentru a se dedica unei noi afaceri, anunţă Wall Street Journal.

Publicitate

Arianna Huffingtom, în vârstă de 66 de ani, şi-a anunţat plecarea de la publicaţia pe care o conducea din poziţia de redactor-şef, pe pagina sa de Twitter, în urmă cu o oră: „Am crezut că HuffPost va fi ultima mea provocare. Dar am decis să mă retrag din funcţia de redactor-şef pentru a-mi lansa propria afacere, Thrive Global”.

Ulterior, ea a venit cu alte două postări în care anunţa lansarea noului business, Thrive Global, ce se axează pe zona de sănătate şi wellness.

Huffington semnase în luna iunie a anului trecut un contract prin care ar fi trebuit să conducă publicaţia online, din poziţiile de preşedinte şi redactor-şef, până în 2019.

Cu toate acestea, după ce a pus bazele companiei sale, ea a realizat că nu poate să se ocupe şi de Huffington Post, anunţă Wall Street Journal.

„Chiar am crezut că mă pot ocupa de ambele afaceri, însă pe măsură ce am început lansarea noului business am realizat că era nevoie de toată atenţia mea”, a spus ea într-un interviu.

Arianna Huffington a vândut, în 2011 publicaţia online pe care a lansat-o în urmă cu 11 ani şi care îi poartă numele, pentru suma de 315 milioane de dolari, către AOL.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus