Skip to main content

Comitetul Olimpic Internaţional lansează Olympic Channel pe 21 august

 
Comitetul Olimpic Internaţional lansează Olympic Channel pe 21 august

Comitetul Olimpic Internaţional a anunţat că va lansa postul Olympic Chnnel pe 21 august 2016, după ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio.

Publicitate

Despre lansarea acestui canal, care va fi disponibil prin intermediul aplicaţiilor mobile Android şi iOS şi pe olympicchannel.com, Comitetul Olimpic Internaţional a vorbit şi în luna octombrie a anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

In plus, sportivii şi fanii vor putea urmări Canalul Olimpic şi pe reţelele de socializare Facebook, Instagram, Twitter şi YouTube.

Thomas Bach, preşedintele Comitetului International Olimpic:

„Lansarea Canalului Olimpic pe 21 august este startul unei călătorii incitante prin care publicul este în permanenţă conectat la Mişcarea Olimpică pe tot parcursul anului. Suporterii vor putea urmări evenimentele, evoluţiile sportivilor şi poveştile din jurul Jocurilor Olimpice. Canalul Olimpic ne va indemna pe toti sa cunoastem noile generatii de sportivi si de fan”.

Olympic Channel este o platformă gratuită care va difuza programe originale, competiţii sportive live şi informaţii despe sportivi pe tot parcursul anului. Potrivit oficialilor Comitetului Olimpic Internaţional, noul canal video va oferi atât programe de scurtă durată, cât şi de lungă durată, concentrându-se pe sportivii de elită.

Olympic Channel este conceput pentru publicul din întreaga lume şi va fi iniţial oferit în limba engleză, dar subtitrat în alte nouă limbi diferite.

Dupa lansarea sa, se vizeaza stabilirea de parteneriate cu alti factori cheie la nivel olimpic, inclusiv companiile care difuzeaza competitiile sportive si Comitetele Olimpice Nationale pentru a putea fi dezvoltate variante locale ale Canalului Olimpic.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus