Skip to main content

Dacă nu stingi televizorul ţi-l închidem noi. ITV opreşte emisia ca să iasă oamenii la sport

 
Greg Rutherford, unul dintre atleţii care participă la "I Am Team GB". Foto: The Guardian
Greg Rutherford, unul dintre atleţii care participă la "I Am Team GB". Foto: The Guardian

CAMPANIE. "Noi am plecat la alergat, de ce nu ni te alături?" - acesta este mesajul care va fi afişat pe televiziunile reţelei britanice ITV timp de o oră, pe data de 27 august. Care este motivul pentru care cele şapte canale de televiziune din grupul ITV îşi vor opri emisia pentru prima dată în ultimele trei decenii?

Publicitate

Reţeaua din Marea Britanie vrea să promoveze astfel evenimentul "I Am Team GB", parte a unei campanii care îi celebrează pe olimpicii englezi. Prin acest eveniment ITV îşi propune să-i încurajeze pe telespectatori să lase canapeaua şi telecomanda şi să iasă să facă sport, potrivit The Guardian.

Astfel, cea mai mare companie de televiziune comerciala din Marea Britanie pune emisia pe pauză, începând cu ora 9.30, în data de 27 august, pentru a participa la evenimentul spotiv post-Olimpiadă la care participă mii de cluburi sportive.

Evenimentul face parte din mişcarea "I Am Team GB", care a fost organizată de Loteria Naţională în parteneriat cu ITV, pentru a celebra întoarcerea sportivilor britanici de la Jocurile Olimpice.

Printre atleţii care participă la eveniment se numără săritorul în lungime Greg Rutherford, care a câştigat aurul olimpic la Londra şi trofeul de bronz la Rio.

”Nu trebuie să fii campion olimpic ca să faci parte din Team GB. Se vor desfăşura mii de evenimente gratuite şi distractive în ţară. Implică-te şi fii parte din Team GB”, a spus atletul.

Pe platoul de filmare a serialului ”Coronation Street” se vor desfăşura activităţi precum badminton, tenis de masă şi escaladă, în timp ce platoul pentru ”Emmerdale” va găzdui un duatlon.

Alte locuri în care se vor desfăşura activităţi în cadrul ”I Am Team GB” includ Copper Box Arena din Londra şi Hope Cove din comitatul Devon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    @Lucian
    du-te și fă sport în parcuri. sunt pline de evenimente. dar nu bloca drumurile aiurea.
    http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/08/19/comunicat-de-presa-pmb-17-08-48
  • Iuli Iuli
    Bani pierduti, oamenii daca vor sa iasa sa faca miscare, o fac si fara inchiderea TV-ului. Iar in prezent oamenii lasa TV-ul aprins ca decor, sa nu se simta singuri cand stau pe internet. Daca s-ar opri internetul, da, oamenii 80% vor iesi la miscare.
  • Lucian Lucian
    Asa ceva se intampla pana acum 2 luni si in Bucuresti. Acum dupa o alegere "inteleapta" a unui primar, nu mai avem voie sa facem sport pe strada.

Trimite un comentariu

sus