Skip to main content

Emisiunea Teo Show de la Kanal D îşi schimbă ora de difuzare

 
Emisiunea Teo Show de la Kanal D îşi schimbă ora de difuzare

Noul sezon Teo Show, care va începe pe 29 august, la Kanal D, îşi schimbă ora de difuzare. Dacă până acum emisiunea debuta la ora 16.45, din luna august, emisiunea lui Teo este programată de la 15.45, de luni până vineri.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Teo şi Bursucu va fi mai scurtată: de la două ore, cât a fost în sezonul trecut, la o oră şi un sfert, în noul sezon.

Modificările de grilă vin în contextul în care Kanal D va lansa luna aceasta o nouă emisiune, Bravo, ai stil, difuzată de luni până vineri, de la 17.00 şi duminica de la 20.00 (pe larg, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei-constantin andrei-constantin
    deci din toamna teo nu ii mai va avea concurenti directi pe maruta si gherghe ci se va bate cu observatorul antenei de la 16 si emisiunea ce spun romanii a lui cabral ,sunt sanse sa iasa ceva macar locul III ,daca nu cred ca din ianuarie 2017 nu o vom mai vedea pe teo la kanal d !!!
  • geo geo
    Teo mai bine ar face matinalul la Kanal D.
    Fără antipaticul Bursuc.
    Cine știe ce pile o fi avut ăla de l-au ”plantat” lângă Teo.
  • lara lara
    @Gigel, esti genial! ai mare dreptate - ieftina si perfida...si slaba profesional, plafonata.
  • an an
    emisiunea era (este) pe locul III, ce doriti mai mult, emisiune "quality" face Marina Almasan la Ne vedem la TVR, si toata lumea zice ca e emisiune de pe timpuri...nu asa ar arata si Teo fara mondenizare? - la Marina sunt invitati numai oameni "de calitate" si nu auzi acolo niciodata de intrebari de divorturi, sani augmentati sau alte chestii frivole....(rating infim=nu se uita nici cucu) sa fim seriosi , cata ipocrizie pe voi, KanalD este televiziune comerciala nu enciclopedie, cititi o carte daca nu vreti sa vedeti asa ceva... bai oameni buni reveniti-va, nu vedeti ca fiecare care comentati stiti si ora si minutul cand Teo a povestit nu stiu ce de manelisti, nu il stiti pe Bursucul, dar va tavaleati sa va uitati la Dansez pt Tine, (dar nu va uitati nici acolo am uitat, cu toate ca avea un rating si share imens ...)
  • Iuli Iuli
    p.s.: emisiunea a scazut mai rau de cand e si bursucu asta (cine mai e si asta?). De ce nu-l dau afara? N-am sa inteleg niciodata de ce unii producatori platesc aceste genuri de persoane ca si bursucu ca sa apara la TV...
  • Iuli Iuli
    @Adi, unde vezi tu civilizatie in emisiunea lui Teo? Sa aduca manelisti si "vedete" de carton, ti se pare civilizat? O emisiune civilizata ne-ar prezenta mandriile Romaniei, nu gunoiul Romaniei.
  • mile mile
    ba da , ea a zis ca i s-au impus manelisti, nu sti ca au facut si imnul manelar al romaniei , o rusine
  • marian marian
    Teo a fost buna si putea sa faca orice cand era la PRO dupa ce a plecat s a ales praful .cu toti care au plecat sau dus in jos , poate daca s ar intoarce ar mai recupera din imagine . nu i s a impus manelisti , erau prieteni mie mi a placut de ea
  • Gigel Gigel
    Teo este foarte slaba, pe langa asta perfida si ieftina. Coprezentatorul, sub nivelul marii.
  • Adi Adi
    Teo ramane singura emisune civilizata din aceasta tara.E o placere, o bucurie sa vezi ca se poate si altfel la o televiziune din Romania! E o mare jignire sa faca cineva comparatie cu Maruta sau aia de la Antena.
  • Florin Florin
    Mi-ar placea Teo la Pro de la 18, iar Maruta de la 10 cu un program ca acela pe care il facea la Tvr.
  • Iuli Iuli
    Urata grila are Kanal D in primele ore ale diminetii.. Eu in locul lor difuzam serialul Furtuna pe Bosfor - sezonul 1 & 2 - sau alte seriale care au fost, gen: Un destin la rascruce, Yaman (inca nu au terminat de difuzat acest serial), sunt 100% convins ca ar face un plus de audienta.

    @Catalinn, ai dreptate. Daca Teo era bagata dupa Te vreau langa mine ar avea un plus mare de audienta.
  • GuruTV GuruTV
    Teo este o tipa energica, ultra desteapta, care merita o poza mai buna decat cea pe care o folositi acum in comunicare. Mi se pare inca o eroare sa-l arati pe baiatul co-prezentator mai slab decat e in realitate, iar pe Teo mai urata decat e cazul. Kanalul are o problema de comunicare aici.

    Schimbarea orei de difuzare, in josul prime-time-ului, asa cum arata istoricul televiziunilor din Romania, este un ultim pas spre iesire. A incepe la 15.45, inseamna sa omori show-ul. Total TV mai mic, clar audienta relevanta mai mica, bani mai putini, justificari mai multe ca emisiunea nu performeaza. Eroare totala!

    Cat despre noua emisiune, vom vedea a mia oara ca performantele KD se bazeaza strict pe telenovelele turcesti si reality show-uri cu iz de circ romanesc. In rest, nicio emisiune, produsa intern sau extern, de aceasta "mare televiziune" nu a facut o audienta decenta. Sunt n cazuri de show-uri scoase de pe post dupa a 4/5-a difuzare, cu explicatia ca "audienta nu s-a ridicat la asteptarile managementului".
  • Florin Florin
    Teo ramane superioara celorlalti prezentatori gen Gherghe, Maruta sau G. Cristea, iar parerea mea e ca tocmai din cauza concurentei trebuie sa faca rabat de la calitate avand printre invitati si "vedete" de mana a doua. Asa cum pe vremea cand era la Pro i se impuneau manelisti in emisiune.
  • Cineva Cineva
    Daca asa arata si grila de toamna ....Sper sa fie la orele in care se dueleaza cele 3 emisiuni (Acces Direct,La Maruta,TeoShow).Daca incepe de la 17 din toamna are sanse sa il depășească pe Maruta

Trimite un comentariu

sus