Skip to main content

Eurosport transmite partida West Ham – Astra Giurgiu

 
Foto: infomm.ro
Foto: infomm.ro

Eurosport va transmite în premieră partida retur dintre West Ham şi Astra Giurgiu, din play-off-ul Europa League. Meciul va fi în direct pe Eurosport 1, astăzi de la ora 21.45.

Publicitate

Partida se va juca pe Stadionul Olimpic din Londra. În meciul tur cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Toate biletele pentru această partidă au fost vândute.

Oficialii englezi au anunţat 57.000 de oameni pe arena din Londra la ora începerii meciului.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Oameni acestia nu sunt normali la cap . am plecat de la AKTA deoarece nesimtiti au scos Eurosport sa vad alte sporturi si ce sa vezi acum transmit si mocirla asta de fotbal cu echipe romanesti . nu sunt atatea posturi cere transmi fotbal la greu . sa va fie RUSINE Eurosport , cu niste omeni incuiati . vrem sa vedem si altceva nu numai fotbal experti lui peste
  • qwerty qwerty
    va rugam, ne spuneti si noua audienta Eurosport pe perioada meciului? si poate faceti o analiza a televiziunilor de sport pe baza acestui articol:
    http://adevarul.ro/news/sport/performanta-reflectata-rusinos-tv-reactionat-posturile-sport-calificarea-astrei-grupele-uefa-1_57bfb5305ab6550cb819bcdb/index.html
  • pavel pavel
    sunt curios, daca vor avea loc de schimbari de management la digisport. prea multe bile negre a luat george dobre in ultima vreme. iar, picatura care a umplt paharul a fost acela ca nu a avut o emisiune speciala dupa victoria astrei in fata celor de la west ham. cine va fi noul sef al digisport? probabil, andrei niculescu, care mi se pare mult mai capabil.

Trimite un comentariu

sus