Skip to main content

GAFĂ. O ştire de acum cinci ani, dată ieri de Mediafax: primarul care face dreptate cu tancul

 
GAFĂ. O ştire de acum cinci ani, dată ieri de Mediafax: primarul care face dreptate cu tancul

GAFĂ. Primarul din Vilnius face dreptate cu tancul! Maşinile parcate neregulamentar sunt strivite de un blindat condus chiar de edil. Ştirea spectaculoasă a fost prezentată ieri de agenţia de ştiri Mediafax, care punctează că filmul a devenit viral pe reţelele de socializare.

Publicitate

Problema este că ştirea de ieri de pe Mediafax este din ...2011. Agenţia de ştiri citează ca sursă ziarul The Guardian, care a prezentat materialul, însă publicaţia britanică l-a publicat în august 2011. La vremea respectivă, acum cinci ani, ştirea a fost preluată de mai multe site-uri româneşti.

Materialul dat ieri de Mediafax a fost preluat, printre alţii, de site-urile Gândul.info şi Realitatea.net.

Gafa a fost sesizată pe Facebook de Cristi Dimitriu, fost director editorial al agenţiei Mediafax, în prezent director general la News.ro.

"Of, presa mea!
Pentru cei care au preluat şi au distribuit o ştire cu primarul Capitalei Lituaniei, Vilnius, Arturas Zuokas, care trece cu TAB-ul peste un Mercedes parcat neregulamentar: să ştiţi că e veche de... 5 ani. Iar video care o însoţeşte a devenit într-adevăr viral pe reţelele de socializare, dar tot în urmă cu 5 ani. (...) Să mai spunem şi că Arturas Zuokas nu mai e primar în Vilnius?", a scris Dimitriu.

VIDEO. Filmul din cu primarul din Vilnius, din 2011

MEDIAFAX, august 2016:

THE GUARDIAN, august 2011:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NoSarbuNoMoney NoSarbuNoMoney
    Nu cred ca e gafa, e chiar intentionat pusa acum si au facut-o pentru trafic. Se vede ca sunt la fundul sacului si cauta cu disperare cititori...
  • AlexD AlexD
    O greseala nevinovata . Voi sunteti perfecti ? De ce de site-urile cum ar fi protv sau antena nu isi arata nimeni nemultumirea ? Site-uri "mari" care te pun sa dai click pt niste afirmatii total false , acest articol este 100% , a fost comisa o simpla greseala. Cand o sa fiti in stare sa alcatuiti o fraza complet logica si fara greseli atunci sa va dati zmei pe internet .
  • Vicentiu Vicentiu
    Uau. Serios? Mai spune-ne, geniule!
  • geo geo
    Mediafaxul de astăzi nu mai este, din păcate, cel care era cu mulți ani în urmă.

Trimite un comentariu

sus