Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ la Happy Channel. Carmen Brumă, în echipa emisiunii Happy Day. Ce seriale vor intra pe post

 
GRILA DE TOAMNĂ la Happy Channel. Carmen Brumă, în echipa emisiunii Happy Day. Ce seriale vor intra pe post

Happy Channel, televiziune din grupul Intact dedicată publicului feminin, anunţă lansarea grilei de toamnă pe 5 septembrie. Carmen Brumă va realiza o rubrică în cadrul emisiunii Happy Day, iar postul anunţă şi câteva noutăţi la capitolul seriale: Hart of Dixie – Dr Hart in Bluebell şi telenovelele Te provoc sa ma parasesti şi Doar tu!, cu Natalia Oreiro.

Publicitate

Carmen Brumă se alătură emisiunii Happy Day, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman şi de Raphael Tudor (reporter), în cadrul căreia va realiza rubrica "Happy Life by Carmen Brumă". Producţia Happy Day, care are o durată de o oră, va reveni în grila postului din 5 septembrie.

„Difuzat de luni până joi, de la ora 23.30, Happy Day este un magazin cultural informativ care le vorbeşte telespectatorilor despre ultimele noutăţi în materie de muzică, film, lansări de carte sau evenimente, le oferă sfaturi despre ce presupune şi cum se ajunge la un stil de viaţă sănătos, vedete autohtone vor veni cu propuneri de reţete şi nu vor lipsi nici informaţiile despre stil, gadget-uri sau fashion", potrivit oficialilor Happy Channel.

Happy Life by Carmen Brumă este o rubrică de câteva minute "despre secretele unui stil de viaţă sănătos", după cum a anunţat postul la finalul lunii iulie.

„Happy Life by Carmen Brumă va oferi telespectatorilor într-o manieră relaxată şi neconvenţională informaţii utile care să-i ajute să prevină problemele de sănătate, să fie în formă şi să se simtă bine in propria piele”, a declarat Brumă.

Happy Day va fi reluată în fiecare dimineaţă, de luni până joi de la ora 8.00, ca o alternativă în ceea ce priveşte programele matinale, iar fragmente ale fiecărei ediţii vor fi presărate de-a lungul întregii zile, mai spun oficialii Happy Channel.

Happy Week-end, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 11.00, cuprinde informaţiile adunate din toate rubricile emisiunii Happy Day.

"Timp de două ore vor fi prezentate toate noutăţile despre muzică şi cărţi, vor fi adunate toate reţetele culinare sau toate exerciţiile recomandate de Carmen Brumă", spun oficialii Happy Channel.

Seriale americane şi telenovele, în grila Happy Channel

  • Serialul „Hart of Dixie – Dr Hart in Bluebell” va avea premiera luni, 5 septembrie de la ora 22.30. Producţia americană spune povestea unui chirurg din New York care ajunge să lucreze ca medic într-un orăşel mic şi uitat de lume. Serialul va fi difuzat de luni până vineri de la 22.30, în locul serialului Friends (Prietenii tăi).
  • Serialul poliţist „Motive” debutează tot pe 5 septembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 00.30.
  • Tot în septembrie, Happy Channel va difuza telenovela mexicană „A que no me dejas” (Te provoc sa ma parasesti), o producţie Televisa cu Arturo Penice, Camilla Sodi, Osvaldo Benavides şi Leticiei Calderon (cunoscută pentru rolul Esmeralda).
  • Din luna octombrie televiziunea pentru femei a grupului Intact va difuza comedia romantică „Solamente Vos” (Doar tu!), cu Natalia Oreiro.

GALERIE FOTO

  • A que no me dejas
  • A que no me dejas
  • Hart of Dixie – Dr Hart in Bluebell
  • Hart of Dixie – Dr Hart in Bluebell
  • Motive
  • Motive
  • Doar tu!
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mara Mara
    Nu pot sa inteleg de ce nu informati cind schimbati ceva in program!!!! Mare lipsa de respect fatza de telespectatori. Unde este Velvet? Cum va permiteti sa scimbati ora de difuzare fara sa anuntati si mai mult sa il scoateti de tot, la fel fara sa aveti bunul simt sa anuntati. Parca sunteti in padure... ce pacat ca uite asa ne pierdeti....nu ca nu mai puteti trai dar pierderi pe mina voastra niste telespectatori. Sincer, nu ma asteptam la voi, grupul intact reprezenta ptr mine o stacheta sus respectata on relatia cu mine. Ma voi indrepta spre alte programe straine ca din cele romanesti numai in intact aveam incredere. Poate invatati ceva si sa reveniti prin a va respecta telespectatorii
  • Alexia Alexia
    Un singur serial era foarte frumos+VELVET si pe acela l+ati exclus din grila...macar puteti face referiri asupra lui sa stie lumea cand il mai difuzati.
  • iorga genica iorga genica
    nu mai difuzati serialul velvet ? ce se intimpla ?de ce nu anuntati nimic in programe?
  • olga olga
    Ce ati facut cu Velvet? in program este la tv nu.
  • silvia silvia
    de ce ati scos dramele sud coreene ?? :(
  • mileu mileu
    Audientele Happy pe ce target ? Croitorese , somere sau pensionare?
  • strada sperantei strada sperantei
    Florine, simti tavalugul?
  • Tontea Alin Tontea Alin
    Daca ai un iubit, si il vezi mai deprimat, citeste aceast articol, este foarte interesant cum il poti ajuta!!

    http://stirivirale.net/cum-sa-ti-ajuti-iubitul-deprimat/
  • marian marian
    Mile si postul acasa tv e e la fel nu mai e nimic important e adevarat urmaresc Trandafirul Negru. altceva nu pentru ca nu mai este ce afost odata sper sa si revina eu nu ma agit cu miresele . e parerea mea ma interesa audientele
  • ghetow ghetow
    nu mi se pare prea interesanta oferta de toamna de la happy channel. slab menegementul acestui post! emisiunea happy day este la o ora prea tarzie seara, iar a doua zi de la 8 dimineata numai pensionarii o pot vedea ca tinerii sunt ori la scoala ori la serviciu. telenovela solamente voz cu natalia oreiro este o porcarie plictisitoare si mai este si foarte lunga pe deasupra, are aproape 300 de episoade, mai bine dadeau in loc comedia mexicana antes muerta que lichita- televisa 2015. postul asta o sa faca audienta numai cand o sa zboare porcul. le doresc faliment placut
  • mile mile
    mareane , acasa tv ce are in grila , este la fel , ce te agiti cu miresele , te-ai uitat la emisiune , oricine poate sa o inlocuiasca , ce te ingrijorezi si mai critica si acasa tv , ca este la fel
  • marian marian
    Iuli nu le mai tine partea ca in ultimul timp nu a mai intrat in top 10 asa ca lasa vrajeala cu acest post mediocru cu uni oameni care se cred vedete , va rog da ti audientele de sambata si dumineca , am inteles ca Mireasa pentru .......... a fost un chix . cu petiti de a oda afara pe Paula . oricum aceasta emisiune este o m............
  • Iuli Iuli
    @geo, intra de multe ori in top10, in luna iulie, cred, era pe locul 3 dimineata
  • geo geo
    Ar fi fost interesant să aflăm care sunt audiențele acestui canal.
    Dacă a intrat măcar o dată în top 10.

Trimite un comentariu

sus