Skip to main content

„Impresionanta poveste de viaţă a lui Neagu Djuvara”, subiectul zilei în social media

 
„Impresionanta poveste de viaţă a lui Neagu Djuvara”, subiectul zilei în social media

Neagu Djuvara la 100 de ani a stârnit un interes deosebit în social media. Evenimentul de ieri a constituit ştirea zilei pe reţelele de socializare din România. Subiectul a fost distribuit intens pe Facebook.

Publicitate

1.SHARED NEWS. Articolul apărut pe platforma de ştiri Ziare.com cu titlul „Impresionanta poveste de viaţă a lui Neagu Djuvara, care împlineşte 100 de ani” a strâns peste 700 de share-uri, potrivit unei monitorizări facebrands pentru Paginademedia.ro.

2.BLOGOSFERĂ. Materialul scris de Victor Bârsan pe platforma contributors.ro, cu titlul „La mulţi ani, Domnule Djuvara! Omagiu Domnului Profesor Neagu Djuvara la împlinirea vârstei de o sută de ani”, a fost share-uit de peste 140 de ori pe Facebook.

Fragment din materialul publicat pe cotributors.ro:

„Cele mai fascinante fiinţe de pe Pământ sunt civilizaţiile. La fel ca fiinţele individuale ale biosferei, fiinţele colective pe care le numim ‘civilizaţii’ se nasc, cresc, se maturizează, îmbătrânesc şi mor. Cea mai ambiţioasă şi profundă cercetare a istoricului este studierea acesor făpturi majestuoase, deopotrivă văzute şi nevăzute. Desigur că nu este o cercetare la îndemâna oricui.

Iar Profesorul Neagu Djuvara este unul dintre puţinii aleşi care au abordat, sistematic şi global, subiectul creşterii şi descreşterii civilizaţiilor. Un Darwin al istoriei, examinând şi interpretând transformarea comunităţilor, statelor, civilizaţiilor, dispariţia unor specii istorice şi apariţia altora noi, lupta pentru existenţă ori supremaţie, persistenţa tiparelor, dincolo de particularităţile unei culturi anume”.

Detaliat, clasamentele Social Media realizate de Facebrands pentru Paginademedia.ro pentru ziua de ieri:

SHARED NEWS.

1.Ziare.com, “Impresionanta poveste de viaţă a lui Neagu Djuvara, care împlineşte 100 de ani”, - 713 share-uri

2.Romanialibera.ro, “INTERVIU. Neagu Djuvara împlineşte astăzi 100 de ani”, de Sabina Fati, -286 share-uri;

3.Stirileprotv.ro, “EurActiv: SUA îşi mută armele nucleare din Turcia în baza militară de la Deveselu. MAE neagă informaţiile” -199 share-uri;

4.Hotnews.ro, “Parazitul dichisit” de Cristian Pantazi -184 share-uri;

5.Adevarul.ro, “Preoţii cer interzicerea trupei Dark Funeral la Bucovina Rock Castle: „Nu avem nevoie de această trupă satanistă. Se supără Dumnezeu pe noi!“, de Dinu Zară -151 share-uri.

BLOGOSFERĂ.

1.contributors.ro, “La mulţi ani, Domnule Djuvara! Omagiu Domnului Profesor Neagu Djuvara la împlinirea vârstei de o sută de ani” de Victor Bârsan, -141 share-uri;

2.tolo.ro, “Mergea, CTP şi drumul în cerc” -141 share-uri;

3.biziday.ro, “Istoria este implacabilă. Poate de aceea nici nu se grăbeşte - 61 share-uri;

4.Blogurile Adevărul, “N-o să te mint: o să murim”, de Lavinia Bălulescu, - 53 share-uri;

5.Blogurile Adevărul, “Maşina de tocat bani şi spaţii verzi din Sectorul 3“, de Marian Ivan -27 share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Cui îi pasă?? Daţi audienţele, altfel vă pierdeţi din cititori.. Păcat că aţi ajuns să nu mai daţi audienţele, cum o faceaţi odată!
  • didi didi
    Bine, ***, atunci ai facut treaba buna cu alea 150 de share-uri, esti bun. Pana la anul pe vremea asta ajungi la 180 de share-uri la o postare-record daca te tii de treaba.
  • Hateru Hateru
    Numai hateri comenteaza pe aici. Cu mult timp liber si mari specialisti in social media. Atat de mari ca nu ii angajeaza nimeni ca daca i-ar angaja ...adio timp de hatereala vineri la 6 seara.Ce ne pricepem la tot :) uite ca am fost si eu hater:)
  • didi didi
    100-200-300 share-uri reprezinta o cantitate neglijabila spre rusinoasa in ziua de azi. Printre altele, de aia nu merg in Romania nici publicatiile online, pentru ca 150 de share-uri se considera a fi o parformanta. Iar un site dedicat mediei lauda in mod repetat aceste "performante". Foarte, foarte penibil.

Trimite un comentariu

sus