Skip to main content

Juriul MasterChef se schimbă cu totul. Cine sunt noii juraţi

 
Juriul MasterChef se schimbă cu totul. Cine sunt noii juraţi

La revedere, Adi Hadean, Patrizia Paglieri şi Chef Foa. Noul sezon al MasterChef va avea un nou juriu. Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec şi Răzvan Exarhu.

Publicitate

Pro TV pregăteşte noul sezon pentru primăvara viitoare. Chef Samuel este in Romania de 7 ani. A venit aici la propunerea unui prieten roman, care i-a propus sa fie chef la un restaurant ce urma sa se deschida in Bucuresti.

Răzvan Exarhu

Are o experienţă de peste 20 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producător şi prezentator TV, iar în prezent, după cum spune şi el pe Linkedin.com este "chef". A fost producătorul unor ediţii speciale ale programelor Pro TV (1993 - 2000), director de programe şi realizator la Radio Guerrilla (2004-2005) şi a semnat articole pentru “Evenimentul zilei”, “Top Gear”, “Academia Catavencu” şi “Dilema“.

Experienţă în domeniul culinar:

A lucrat în restaurantul Escargot Bistro, (2009 - 2012), a prezentat şi produs seria TV de gastronomie şi călătorie România delicioasă la TVR (2010-2012).

Chef Samuel le Torriellec

Samuel LeTorriellec este un chef francez absolut atipic, pentru care mâncarea merge mână-n mână cu adrenalina, psihologia şi poezia, după cum spunea revista Forbes într-un articol apărut în 2014.

Chef Samuel este in Romania de 7 ani. A venit aici la propunerea unui prieten roman, care i-a propus sa fie chef la un restaurant ce urma sa se deschida in Bucuresti, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.

Este un bucatar atipic. Cu tatuaje pe brate si in forma maxima, atunci cand nu este in bucatarie, Chef Sam practica sporturi extreme. Si-a descoperit aceasta pasiune pe cand locuia in Tahiti, unde a ajuns impreuna cu tatal sau care lucra in Marina Militara.

Liviu Popescu

Liviu Popescu, în vârstă de 40 de ani, este manager partener al LeClub şi partener în cadrul lanţului Fratelli.

În 2005, impreuna cu alti doi prieteni – Nicu Mergeani si Dani Caramihai –, Liviu Popescu a lansat conceptul Fratelli odata cu inaugurarea Fratelli Expresso Bar, potrivit One.ro.

Un an mai târziu, au aparut Fratelli Social Club si Fratelli Studio 1. In 2007, a fost randul Fratelli Studio 2, iar în februarie 2008, a fost deschis Fratelli Lounge & Club.

Incepand din 2010, Liviu a transformat fostul Club Francez dintr-un simplu club de sanatate si relaxare într-unul exclusivist, profesionist, conceput pentru relaxarea în familie sau alaturi de prieteni, membri ai clubului.

CONTEXT.

Incertitudini cu privire la componenţa juriului au apărut încă din luna iunie, când se vorbea despre înlocuirea lui Adrian Hădean.

La jumătatea lunii august deja tot juriul show-ului culinar era incert. După Hădean şi Patrizia, şi situaţia lui Foa a devenit nesigură, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Sezonul trecut concurenţii de la MasterChef au fost jurizaţi de Patrizia Paglieri, Adrian Hadean şi Florin Scripca (chef Foa).

În iunie 2014, cei trei "masterchefi" Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au plecat de la Pro TV la Antena 1, unde au lansat show-ul Hell's Kitchen, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Pro TV a lansat pe 20 martie 2012 cooking show-ul MasterChef, prezentat de Razvan Fodor şi cu următorii chefi în juriu: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Niko Niko
    Da ce *** nu gasiti jurati romani, toti stiu ca italianca era enervanta, acum ati pus iar unul care nu vorbeste perfect romana. Pai e masterchef romania, hai mai bine sa-i zicem Masterchef Roma
  • marian marian
    Iuli frustrat si incult esti tu . daca esti destept asacum te crezi de ca nu te duci tu prea i ti bagi nasu pe peste tot uitate la antenuta ta si la Bahar
  • angel de la bicicleta angel de la bicicleta
    Ce bine! Aer proaspăt. Mă gândesc serios să-mi repar televizorul.
  • Iuli Iuli
    @marian, daca ProTV zice ca e bine sa mori, tu esti de acord. Esti un incult si un frustrat, intelege, astia 3 n-au ce sa caute in acest show.
  • marian marian
    Comentati toti aiurea nu este neaparat sa fi profesionist uitati va si la alte emisiuni din alta tara , experti lui peste . dar romanul se pricepe la tot si anume sa comenteze aiurea
  • Mda Mda
    Doamne....fel si fel de aberatii.O gramada de emisiuni de duzina pe toate posturile.
    Mai sunt si regizate.Cum sa te uiti la asa ceva?
  • 1q 1q
    exarhu si popescu ? pe bune ? ce legatura au baietii astia cu meseria de chef ?
  • geo geo
    Exarhu...ce caută ăsta...pe bune...la fel și Popescu. Popescu oare sponsorizează și el cu ceva și are pretenția să fie jurat...pe bune, cei de la Pro TV au cam sărit de data asta...și calul și căruța.
  • Mihai Mihai
    Tot respectul pentru Razvan Exarhu pentru perioada de la Guerrilla, dar de la asta la jurat la Masterchef e cale lunga... Nu inteleg de ce Pro TV insista sa isi bata joc de emisiune. Dupa ce au plecat primii 3 jurati, si-au batut joc si de juriu si de probe. Tot vor avea rating peste cealalta emisiune de la Intact, dar de ce trebuie sa isi bata joc?
  • Allex Allex
    F, pt ca fostii jurati cereau prea multi bani!
  • master fara chef master fara chef
    Liviu Popescu cine este? Cand am vazut poza prima data am zis:"oare de ce l-au pus pe Dan Bitman in juriu"? :))
    Ma surpinde lipsa de professionalism a celor care decid aceste schimbari, mai exact a producatorilor! In loc sa consolideze emisiune si sa fidelizeze telespectatorii, ei fac experiente sperand ca brandul ii va ajuta in continuare. S-ar putea sa aiba o surpriza anul acesta!
    Daca in 3 ani pleaca/dai afara 6 chefi cu CV si expertiza si apoi aduci un patron de club, un ziarist si un practicant de sporturi extreme, asta-i un lucru care nu miroase bine. In ritmul acesta peste 2 ani urmeaza juratii sa fie de la Delimano, Ulei de la bunica si managerul corpului de balet de la Ciresica!
    Indiferent de numele juratilor, castigatorul este stiut/stabilit in avans dintre cei 3-4 finalisti. Nu este o noutate, dar nu a fost evident decat in ultimele 2 editii, o data cu scaderea calitatii productiei.
    Ceea ce ar trebui sa-i ingrijoreze este ca aceleasi balbe de productie le au si la RAT si VR. Posibil ca talent show-urile sa-si fi atins limitele demografice, poate nu ar strica sa puna o pauza de cativa ani!
  • Iuli Iuli
    Pacat ca au schimbat juriul.
  • F F
    O prostie. De ce sa schimbi juriul fără motiv?

Trimite un comentariu

sus