Skip to main content

Liviu Mihaiu ia o pauză de la Guerrilla: „Nu era în plan să-mi iau concediul ăsta. Dar se pare că e mai bine aşa.”

 
Liviu Mihaiu ia o pauză de la Guerrilla: „Nu era în plan să-mi iau concediul ăsta. Dar se pare că e mai bine aşa.”

Liviu Mihaiu a anunţat că îşi ia concediu de la radio Guerrilla în contextul anchetei penale deschise de DNA în cazul numirii sale, din 2008, în funcţia de Guvernator al Deltei. El a spus că se va întoarce „poate în două săptămâni”.

Publicitate

„Purgatoriul ăsta mi-a făcut rău şi bine. Cu Dumnezeu înainte. Ne auzim cât de repede. Voi ieşi în spaţiul public şi la TV să dau explicaţii”, a spus el la radio.

Mihaiu a recunoscut în ultima ediţie a emisiunii, de astăzi, Asta la revista mesei, nene, că nu îşi plănuise acest concediu, dar că vine în contextul întâmplărilor din ultima săptămână.

„Părerea mea e că e nevoie să fac o pauză, de reculegere. Nu era în plan să-mi iau concediul ăsta. Dar se pare că e mai bine aşa. Îmi iau o mică pauză. Voi reveni.”, a spus Mihaiu în finalul emisiunii sale de astăzi, în care tema de discuţie a fost „Ce te face să fii mai bun şi mai bun şi mai bun!”.

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu este acuzat de DNA că a primit un milion de euro şi sprijin electoral de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, în schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, în 2008, în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, potrivit News.ro.

Bogdan Olteanu era preşedinte al Camerei Deputaţilor când ar fi comis fapta de trafic de influenţă, repectiv în iulie - noiembrie 2008. Banii de la Sorin Ovidiu Vîntu ar fi ajuns la Bogdan Olteanu printr-un intermediar, la sediul unui partid politic.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    Mai sunt si alte casandre care au fost pe statul de plata a lui Vanti si care ...se dau domnisoare...de pe la fost Academia Catavencu...ia sapati si gasiti-i sa vedeti surprize la fel de mari.
  • Om Om
    Se pare ca cineva merge la bulau..
  • Thor Thor
    Mihaiu mi se părea cât de cât agreabil, cât de cât cultivat. Îl ascultam ocazional, chiar dacă se ziceau multe nasoale despre el. Dar după ce ne spune că habar nu avea, în 2009, că Petromservice era a lui Vîntu, e clar că omul e posesorului unui tupeu cum rar mi-a fost dat să remarc în spațiul public. Înțeleg multe, dar chiar în halul ăsta de proști să ne considere?! Pentru declarația asta, pentru mine, Mihaiu a ajuns la un nivel de credibilitate aflat undeva în zona Robert Turcescu - Sorin Roșca Stănescu - Mădălin Ionescu.
  • livia pila livia pila
    Sper ca acest domn sa nu mai apara vreodata la TVR. Se-aude, tovarasa Irina Radu?

Trimite un comentariu

sus