Skip to main content

Discovery, parteneriat cu Telekom. Meciuri din Premier League se vor vedea şi la Dolce

 
Discovery, parteneriat cu Telekom. Meciuri din Premier League se vor vedea şi la Dolce

Telekom România şi Discovery au prelungit pe termen lung parteneriatul în ce priveşte distribuţia programelor Discovery, în România. Totodată, cele două companii au bătut palma şi pentru preluarea de către Dolce (parte a Telekom) a unor meciuri din Premier League, drepturi care sunt în prezent la Eurosport (parte a Discovery).

Publicitate

Astfel, Dolce Sport va transmite în exclusivitate o selecţie de meciuri din Premier League disputate în zilele de duminică, iar Eurosport 1 va transmite în exclusivitate până la cinci meciuri în direct per etapă, în zilele de vineri, sâmbătă şi luni, au anunţat reprezentanţii companiei.

De asemenea, ca parte a acestui acord, Dolce Sport va transmite Prima etapă din Premier League debutează sâmbătă pe Eurosport 1 cu partida dintre Hull City vs. Leicester de la ora 14:15, urmată de Everton vs. Tottenham de la ora 16:30 şi Manchester City vs. Sunderland de la 19:30.

Duminică, va avea loc meciul Bournemouth vs. Manchester United de la ora 15:30 şi derby-ul Arsenal vs. Liverpool, de la ora 18:00 pe Dolce Sport. Etapa se încheie luni, 15 august, cu meciul dintre Chelsea vs.West Ham de pe Eurosport 1, de la ora 22.

Vlad Enăchescu, Director Dolce Sport, canalul sportiv al Telekom Romania: „Ne bucurăm că în urma extinderii parteneriatului dintre Telekom România şi Discovery România, clienţii de televiziune ai Telekom se pot bucura în exclusivitate de experienţa vizionării celor mai importante meciuri din cel mai de tradiţie campionat de fotbal din lume, având acces atât la partidele transmise în exclusivitate de Dolce Sport, cât şi la cele difuzate în exclusivitate de Eurosport. Campionatul care a adunat superantrenorii Guardiola, Mourinho, Ranieri, Wenger, Conte, Klopp, continuă să se vadă şi la Dolce Sport!”

Totodată, în urma parteneriatului pe zona de distribuţie, Telekom România şi NextGen vor avea în grilele lor canalele din portofoliul Discovery (Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, ID Xtra, DTX, dar şi canalele HD Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, ID Xtra HD şi DTX HD).
Acordul include şi canalele din portofoliul Eurosport – Eurosport 1 şi Eurosport 2, precum şi versiunile lor High Definition, Eurosport 1 HD şi Eurosport 2 HD, dar şi Eurosport 360, serviciul care oferă pasionaţilor de sport acces extins la sporturile preferate, inclusiv la transmisiuni de pe mai multe terenuri de la turneele de Mare Şlem. Parteneriatul se referă şi la drepturi digitale pentru conţinutul Discovery, astfel încât fanii pot accesa emisiunile preferate pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Lucian Razvan Lucian
    Cand te gandesti ca RDS a facut reclama ca Champions League se vede la ei in retea pe PRO TV iar astia de la Telekom dau bani pe ceva ce abonatii lor aveau oricum gratis (Eurosport 1)....probabil ca cel care ia astfel de decizii ar trebui dat afara...pana nu ii duce in faliment...
  • nishu nishu
    o sa migreze pe rupte abonatii celorlalte retele de cablu spre Telepom, va fi ceva de speriat, fara meciurile de duminica din Premiere League e jale !!.... cam asta e ratiunea geniilor de la Telepom
  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    Aici e adevarat nu isi are rostul ca oricum eurosport il prind abontii nu stiu daca toti dar oricum ai dreptate pe deoparte ei vor sa transmita cat mai multe competitii asa cum au facut si cu rugby 4 nations si fa cup la fotbal si acolo transmit si cei de la ***.
  • Razvan I Razvan I
    Eu nu inteleg care este scopul acestei stupide exclusivitati pentru meciurile de Duminica. Oare doar acela de a-i priva de aceste meciuri pe abonatii celorlalte companii de cablu? Telekom oricum avea in grila Eurosport. Din cate am auzit Telekom au datorii foarte mari. Si nici nu au cum sa nu aiba daca fac astfel de investitii stupide fara rost.

Trimite un comentariu

sus