Skip to main content

VIDEO. Nono Semen realizează Matinalul de Vacanţă la Pro FM alături de câte o vedetă în fiecare săptămână

 
VIDEO. Nono Semen realizează Matinalul de Vacanţă la Pro FM alături de câte o vedetă în fiecare săptămână

Nono Semen realizează începând de astăzi Matinalul de Vacanţă la Pro FM, după ce matinalii Greeg şi Andrei Gheorghe au intrat în concediu.

Publicitate

Acesta va avea alături în fiecare săptămână câte un invitat. Prima care păşeşte în studioul Pro FM în calitate de realizator temporar al matinalului este Elena Gheorghe. Nono Semen a anunţat în această dimineaţă că acest format este valabil timp de o lună de zile. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, în intervalul 7:00 la 10:00.

"Am fost anunţat în weekend de colegii mei, de şefii mei, că pe parcursul acestei luni, în semn de solidaritate cu mine că mă trezesc dimineaţa la ora 5.00, îţi dăm pe cineva să prezinţi matinalul. Şi au zis 'prim săptămână o faci cu Elena Gheorghe'. Mamă, mişto, o să fac emisiunea cu fete. Bun, şi mai departe? O să fie Willmark", a declarat Nono Semn în timpul matinalului de la Pro FM, moment care a fost transmis în direct şi la emisiunea de dimineaţă de la Digi 24.

În mod normal matinalul de la Pro FM este realizat de Andrei Gheorghe şi Greeg, dar cei doi au intrat în concediu. Primul care şi-a luat vacanţă a fost Gheorghe, care a prezentat pe 1 iulie ultima sa emisiune din această vară.

Timp de o lună de zile locul lui Gheorghe a fost luat de Marius Onuc, care a realizat matinalul de la Pro Fm alături de Greeg.

VIDEO. Momentul în care Nono a anunţat că o are invitată pentru o săptămână pe cântăreaţa Elena Gheorghe

Inregistrare de pe pagina de Facebook a Pro FM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus