Skip to main content

VIDEO. Persoanejele The Simpsons l-au ales pe viitorul preşedinte al Statelor Unite

 
VIDEO. Persoanejele The Simpsons l-au ales pe viitorul preşedinte al Statelor Unite

The Simpsons intră în lumea politică. Homer şi Marge Simpson l-au ales pe viitorul preşedinte al Statelor Unite. Creatorii serialului au abordat subiectul alegerilor prin parodierea unui spot din campania de acum opt ani a candidatei Hillary Clinton şi prin caricaturizarea republicanului Donald Trump.

Publicitate

Astfel, în paralel cu sezonul de pe TV, creatorii serialului de animaţie de pe Fox au publicat duminică un spot de trei minute, cu temă prezidenţială. Clipul a strâns în doar patru zile peste 4,7 milioane de afişări.

O problemă de reflecţie care îi preocupă pe 320 de milioane de americani este rezolvată de personajele The Simpsons în câteva minute.

Spotul parodiat de serialul de animaţie o înfăţişează pe Hillary Clinton ca fiind cea care răspunde în miezul nopţii la telefon de la Casa Albă în situaţii de urgenţă.

Cum decid personajele The Simpsons pe cine aleg pentru fotoliul de la Casa Albă?

"Nu pot să fac dragoste până nu mă decid pe cine vreau să votez", îi spune Marge lui Homer Simpson. În următorul moment, Homer Simpson aprinde televizorul şi amândoi urmăresc clipul din campania din 2008 a lui Hillary Clinton, în varianta caricaturizată.

"Este ora trei dimineaţa şi telefonul sună la Casa Albă. Cine vrei să răspundă la acel apel?", spune vocea din off. Şi sunt prezentate două scenarii, unul în care răspunde Bill Clinton şi îi pasează receptorul lui Hillary şi cel de-al doilea în care răspunde, mai greu, Donald Trump, care era ocupat să stea pe Twitter şi ţinea în braţe un volum pe care scria "Great speeches, A. Hitler".

După încheierea clipului de pe televizorul familiei Simpson, Marge spune "În sfârşit am realizat, şi tu, nu?".

"Absolut, votez pentru Trump, nu?", spune Homer Simpson.

"Dacă ăsta este votul tău mă întreb dacă trebuie să mai fim împreună sau nu", îi răspunde Marge.

În final, Homer concluzionează: "Şi aşa am devenit democrat!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus