Skip to main content

Plecare la vârful Mediafax. Cel care ocupa funcţiile de director editorial şi publisher părăseşte compania

 
Plecare la vârful Mediafax. Cel care ocupa funcţiile de director editorial şi publisher părăseşte compania

Claudiu Ilioiu, cel care ocupa funcţiile de director editorial şi publisher la Mediafax Group, a demisionat din compania deţinută de Adrian Sârbu. El se va despărţi de grupul de presă de la 1 septembrie.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Ilioiu a confirmat plecarea din grupul de presă.

Motivul?

„E bună schimbarea şi după aproape 10 ani în Mediafax cred că era nevoie de una. Am pornit la Mediafax de la funcţia de reporter, am urcat toate treptele profesionale, până la publisher şi director editorial şi vine o vreme când trebuie să fac o schimbare. În afară, oamenii îşi schimbă jobul la cinci ani. Ca să eviţi o oarecare plafonare mai faci şi schimbări”, a declarat el pentru Paginademedia.ro.

Întrebat ce va face în continuare, acesta a răspuns: „Mă voi ocupa de câteva proiecte în online, dar discuţiile pe acest subiect nu s-au definitivat încă.”

Carte de vizită

  • Claudiu Ilioiu s-a angajat la Mediafax în 2008, ca reporter.
  • În 2011 el a devenit Web Content Editor la Ziarul Financiar, ocupându-se şi de proiectul După Afaceri, tot pe zona de online.
  • Din 2014, el a devenit Traffic Manager la Mediafax Group
  • În acelaşi an, el a fost numit director editorial şi Publisher la Mediafax Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Comentarii in stilul clasic de rautate omeneasca. Pot spune ca este unul dintre cei mai buni oameni cu care am lucrat in presa in ultimii 20 de ani.
  • Ioana Ioana
    Si care ar fi problema ta Vasile ? De ce ar fi rau sa vrei mai mult ? Ai tu impresia ca le stii pe toate ? Vrei sa fii in pielea personajului si nu ai loc ? Venin avem -venin varsam. Ne meritam soarta ,,sa moara capra vecinului-ca eu nu sunt in stare sa imi iau una ,,
  • raccoon raccoon
    Ilioiu nu e un om rau. Nu stiu ce-a scris sau ce n-a scris la viata lui, cum a ajuns acolo sau cum n-a ajuns, dar, atat cat am lucrat cu el, eu am vazut un om care si-a dat silinta sa miste lucrurile si care s-a purtat mereu corect, iar asta l-a ridicat foarte mult in ochii mei ca profesionist la vremea aia. Ex.: inainte sa fie numit el director editorial, un anumit site nu avea nici macar versiune de mobil, am cerut de un milion de ori sa se faca mobile version si nimeni nu a facut. Ilioiu a fost singurul care a ascultat si a facut. Cam asta.
  • Adrianaa Adrianaa
    Un tanar de perspectiva. O sa ajunga deputat sau senator cel putin.
  • Vasile Vasile
    Ioana, draga, lasa-ma sa iti prezint o parte din munca de reporter a domnului Level 879, care i-a adus aceste promovari la care noi nici nu putem visa :))))

    http://www.mediafax.ro/politic/cursurile-pietei-valutare-din-1-aprilie-anuntate-de-bnr-8978248

    Desigur, el a plecat sa caute alte provocari. Probabil sa se faca mogul, ca director editorial ii displacea. :))))
  • Ioana Ioana
    Nu puteau comenta decat niste frustati care nu pot sa ajunga la acest nivel si atunci specific romanului , arunca cu noroi in cei ce reusesc sa fie altfel decat ei .
  • Mircea Mircea
    cartea asta de vizita e făcută pe spatele unor oameni care munceau de rupeau pe care acest om îi jignea și îi umilea în redacție de fata cu toată lumea...Cartea de vizita my ass! Mizerabil om...mizerabil parcurs profesional!Probabil a încercat sa-i fure jobul și lui Sarbu și când a văzut ca nu poate a decis sa plece...sau poate AS si-a dat seama ce îl paște si l-a dat afară! how about that?
  • Foody Foody
    Era un pilos si jumatate. N-a scris o stire in viata lui!
  • Cristian Cristian
    Hai, nu serios ca pustiulica asta era director editorial la 26 de ani! Adica era seful lui CTP. Va faceti de ras cu stirile astea. ”plecare la varf” :))))

    Deja s-a inceput un headhunting in licee si scoli profesionale pentru viitorul director editorial al lui Sarbu. :)))))

Trimite un comentariu

sus