Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ continuă teoria conspiraţiei în cazul Hexi. Scandalul ar fi izbucnit după ce Condrea ar fi refuzat să vândă firma

 
PRESA DE AZI. EVZ continuă teoria conspiraţiei în cazul Hexi. Scandalul ar fi izbucnit după ce Condrea ar fi refuzat să vândă firma

EVZ, campanie în toată regula pe subiectul Hexi Pharma. Este a treia zi când are pe copertă subiectul Hexi Pharma, cu abordări asemănătoare zilelor trecute: în spatele anchetei jurnalistice a GSP ar fi o conspiraţie. În versiunea EVZ, scandalul ar fi izbcnit după ce Dan Condrea, pe care ziarul îl prezintă drept „Regele biocidelor din România”, ar fi refuzat o ofertă de la principalul competitor.

Publicitate

Anul trecut, un gigant francez a vrut să cumpere Hexi Pharma cu 5 milioane de euro! Dan Condrea a cerut 8! Nu s-au înţeles! A urmat scandalul...", titrează Evenimentul zilei.

"'Regele biocidelor din România' ar fi primit o ofertă consistentă de la principalul competitor pe piaţa dezinfectanţilor de a-şi vinde afacerea. (...) GB Indco a abordat Hexi Pharma cu intenţia de a achiziţiona direct de la ei anumite produse. Se pare că Dan Condrea n-a respins propunerea de afacere pentru că, ulterior, s-a constatat că firma respectivă a cumpărat de la el", scrie EVZ.

Reamintim că în urmă cu două zile, Evenimentul, tot pe prima pagină, a scris despre „Afacerea Hexi Pharma, cea mai mare dezinformare a anului 2016". Ieri, ziarul patronat de Dan Andronic a prezentat „Dezvăluiri stupefiante din Dosarul Condrea. 'Au omorât toţi viruşii, toţi microbii şi toţi fungii! Toate produsele Hexi Pharma analizate la Cantacuzino au acţiune bactericidă şi fungicidă!'".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

"La taclale cu Conu Neagu", titrează pe prima pagină ediţia de weekend a ziarului Adevărul.

Jurnalul Naţional: "Românii care îi învaţă pe englezi să iubească handbalul". Handbalul englezesc nu a rupt până acum gura târgului, însă competiţia începe, uşor-uşor, să crească în calitate. Asta şi datorită românilor care au tangenţe cu acest sport şi care, odată emigraţi în această ţară, au continuat să-şi urmeze pasiunea.

Olympia HC este o echipă fondată de români în 2005, care a evoluat de la un grup de amatori la un club care joacă acum în Liga Naţională.

România liberă: "Schema africană de păcălit statul român". „Afaceriştii“ africani care ar trebui să-l salveze pe deputatul Radu Popa de dosarul de incompatibilitate s-au specializat în preluarea unor firme cu un picior în groapă. Evident, de câştigat au cei care scapă de sereleuri: fie nu mai plătesc datorii către stat sau parteneri privaţi, fie îşi pierd urma după ce fac afaceri cu statul.

Astfel, în jurul camerunezului Mindjiale Voltaire, care are un domiciliu fictiv în Yaoundé, Camerun, s-a dezvoltat o reţea specializată în preluarea societăţilor de la patronii români.

Click!: "Belodedici, ţeapă cu blocul de 4,5 milioane de euro". O afacere care părea foarte profitabilă s-a transformat într-un coşmar pentru Miodrag Belodedici. Fostul mare internaţional şi alte două persoane au ridicat un bloc pe strada Mântuleasa din Capitală, dar lucrarea nu poat fi finalizată din cauza proceselor cu vecinii şi Primăria.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus