Skip to main content

România - Muntenegru, meciul din preliminariile Cupei Mondiale 2018, transmis de TVR

 
Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Televiziunea Română transmite partida inaugurală a României, contra reprezentativei din Muntenegru, în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018.

Publicitate

Meciul va fi difuzat în direct la TVR 1, duminică, 4 septembrie, de la ora 21.45. Partida va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

Meciul va fi precedat, de la ora 19.00 şi de la ora 21.00, de ediţii speciale Repriza a treia, cu Marian Olaianos, Mihai Stoichiţă şi Ioan Ovidiu Sabău. Cei trei se vor afla în studioul TVR şi după încheierea meciului, pentru analize şi comentarii.

După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

Este prima partidă disputată de tricolori din campania de calificare la Campionatul mondial de fotbal, care se va desfăşura în 2018 în Rusia şi primul meci oficial cu selecţionerul Christoph Daum pe banca naţionalei României. Partida se va disputa pe Cluj Arena.

Cele două echipe naţionale se întâlnesc faţă în faţă pentru prima dată în cadru oficial. Acestea s-au mai întâlnit o singură dată în 2008, într-un meci amical. Atunci reprezentativa noastră s-a impus cu scorul de 4-0.

TVR va transmite partidele disputate în acest an de Selecţionata României, din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018. Următoarele meciuri sunt programate astfel:

  • Armenia – România, 8 octombrie, ora 19.00
  • Kazahstan – România, 11 octombrie, ora 19.00
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lia Lia
    Mai bine Emilut,decât cei doi papagali care comentează meciurile pe Pro Tv...Sunt insuportabili!O demonstrație de prostie...
  • livia pila livia pila
    da. s-a confirmat. comenteaza emilut. cascadorul risului. cit vom suporta lasitatile numitei radu irina? groapara tvr!!!!
  • Adi Adi
    E clar, iar voi da televizorul pe mute.
  • livia pila livia pila
    Sper sa nu-l comenteze Emil Hossu-Longin ca e dezastru. Limba romana ii este acestui individ ajuns șef la Departamentul Sport fiindca mamica Luci a batut cu pumnu-n masa complet necunoscuta. Numai ca Emilut e interimar de fix trei ani. Trei ani si o saptamina. Cu complicitatea ilegalistei Irina Radu.

Trimite un comentariu

sus